Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | FCSB spune "NU!" kilogramelor în plus. Măsuri noi de ordine şi disciplină impuse de conducerea vicecampioanei

EXCLUSIV | FCSB spune "NU!" kilogramelor în plus. Măsuri noi de ordine şi disciplină impuse de conducerea vicecampioanei

FCSB

Comentarii

Startul dezastruos de campionat şi eliminarea din Europa League a FCSB-ului au adus numeroase critici din partea lui Gigi Becali. Printre acestea, prezenţa în lot a unor fotbalişti supraponderali. În colaborare cu noul director sportiv al clubului, Narcis Răducan, finanţatorul roş-albaştrilor a impus un nou set de reguli şi de amenzi.

La FCSB este toleranţă zero pentru mâncare, pentru mâncarea în plus. Cu câteva kilograme peste limita admisă, fotbalişti precum Harlem Gnohere, Mihai Pintilii, Adi Popa sau Cristi Bălgrădean ar putea plăti pentru apetitul lor.

"Aici lucrurile sunt clare şi nu ar trebui să existe toleranţă. Disciplina este un lucru esenţial în fotbal şi în orice societate. În consecinţă, am şi făcut public faptul că noi am activat acel regulament de ordine interioară şi lucrurile sunt clare. Jucătorii care au în plus plătesc.  

Dacă lucrurile nu se opresc aici, nu vor juca şi eu cred că nimeni nu îşi doreşte să ajungă în ipostaza asta. Avem săptămânal un cântar oficial, cum se întâmplă peste tot. 

Şi nu e vorba numai despre cântar, ci şi despre întârzieri, gesturi, declaraţii. E un şir lung. Aşa cum au foarte multe beneficii, au şi îndatoriri pe care sper să le respecte, altfel vor plăti. Indiferent de numele jucătorului, închidem ochii şi dăm amenda, nu contează cum îl cheamă", a declarat în exclusivitate pentru Telekom Sport, directorul sportiv al celor de la FCSB, Narcis Răducan.

 

Afla mai multe despre: fcsbgrasignoheregigi becalipintiliiadi popabalgradean 

viewscnt
Articole similare