Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Filipe Teixeira îl face praf pe Gigi Becali: "Nu are cum să facă performanţă în felul acesta"

EXCLUSIV | Filipe Teixeira îl face praf pe Gigi Becali: "Nu are cum să facă performanţă în felul acesta"

FCSB

Comentarii

După doi ani petrecuţi în tricoul lui FCSB, Filipe Teixeira a răbufnit la adresa finanţatorului roş-albaştrilor, Gigi Becali. Liber de contract după despărţirea de vicecampioana României din această vară, portughezul a dezvăluit cum se face echipa la FCSB.

În cele două sezoane petrecute în tricoul roş-albastru, lusitanul a evoluat în 70 de partide şi a înscris şapte goluri în toate competiţiile. Filipe Teixeira a recunoscut că a simţit pe propria piele implicarea lui Gigi Becali la FCSB:

"(Ai simţit probleme ale jucătorilor faţă de implicarea lui Becali la echipă?)

Normal ca influenţează jucătorii, influenţează starea de spirit a jucătorilor.... Şi ce s-a întâmplat sezonul trecut, antrenorul a fost toată săptămâna cu echipa şi s-a schimbat în ziua meciului. Jucătorii simt asta. Toată lumea ştie că se întâmpla asta, nici el nu se ascunde... El e patronul clubului, face cum vrea el, dar părerea mea e că nu are cum să ajungă să facă performanţă în felul acesta. 

Nu ai cum. Nu e sănătos pentru fotbal, nu e bine pentru fotbalul românesc. FCSB e cea mai mare echipă din România, trebuie să facă performanţă. Nu să ajungă cum a ajuns acum. Nu e bine nici pentru jucători, care ştiu care e situaţia, nici pentru antrenor. 

(A venit vreun antrenor sa spună  vreau să te bag în echipă, dar nu pot?)
Da, s-a întamplat.

(Despre faptul că fotbaliştii nu spun niciodată adevărul despre ce se întâmplă la FCSB)
Mulţi chiar nu pot să spună, chiar dacă sunt lucruri corecte. Nu pot pentru că aşa e situaţia. Fotbalul e de multe ori o minciună, nu totul e corect. Ar trebui să fie, dacă faci lucrurile corecte să ai şanse mai mari să faci performanţă. 

(Ţi s-a intamplat că echipa pe care o pregătise antrenorul să fie schimbată înaintea meciului?) Da, s-a întâmplat, nu pot să spun că nu", a declarat Filipe Teixeira, în exclusivitate pentru Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: fcsbteixeiragigi becali 

viewscnt
Articole similare