Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Fiul lui Liviu Ciobotariu va juca din sezonul viitorul la o echipă mare din Liga 1: ”Totul va depinde de el”

EXCLUSIV | Fiul lui Liviu Ciobotariu va juca din sezonul viitorul la o echipă mare din Liga 1: ”Totul va depinde de el”galerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Liviu Ciobotariu, antrenor la Al-Faisaly, a ţinut să-şi urmărească fiul şi a asistat la meciul dintre Baloteşti şi Chindia, scor 0-0. Denis Ciobotariu este împrumutat de Dinamo la Chindia Târgovişte.

Denis Ciobotariu îşi doreşte să calce pe urmele tatălui său. Fundaş central de meserie, jucătorul în vârstă de 19 ani a fost trimis de Dinamo la Chindia pentru a putea prinde mai multe minute. Ciobotariu a avut evoluţii foarte bune şi Florin Bratu vrea să-l păstreze în lotul lui Dinamo pentru sezonul următor.

În această etapă de Liga a 2-a, Denis a fost încurajat de tatăl său, Liviu Ciobotariu. Fostul mare internaţional român spune că se bucură că Denis este apreciat de Florin Bratu şi crede că perioada petrecută la Chindia l-a ajutat foarte mult să se dezvolte.



”Mă bucur foarte mult (n.r. că este unul dintre favoriţii lui Florin Bratu). Totul va depinde de el. Faptul că a jucat un sezon la Chindia, a jucat foarte mult. E meritul staff-ului tehnic de la Chindia şi al jucătorilor, pentru că, din ce am înţeles de la Denis, e foarte mulţumit de grup. Sunt o echipă bună, mie, personal, eu i-am mai urmărit pe Chindia, mie-mi place foarte mult Chindia. Au un joc bun, pasează bine şi faptul că a jucat tot sezonul l-a ajutat foarte mult pe Denis”, a declarat Liviu Ciobotariu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: liviu ciobotariual faisalydeni 

viewscnt
Articole similare