Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV ”Fizic ne rup în două, dar mie îmi convine să jucăm cu ei” Panduru a ales echipa pe care ar vrea ca România să o întâlnească la baraj

EXCLUSIV ”Fizic ne rup în două, dar mie îmi convine să jucăm cu ei” Panduru a ales echipa pe care ar vrea ca România să o întâlnească la baraj

Echipa națională

Comentarii

Echipa naţională a României a revenit după mai mult de 12 ani pe Stadionul Steaua şi a învins, luni, cu scorul de 1-0 (1-0), reprezentativa Armeniei, în etapa a VIII-a a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022. Tricolorii urcă pe locul 2 în clasamentul grupei şi sunt favoriţi pentru a ajunge la baraj.

La finalul lunii martie, România ar putea juca la baraj cu o altă formaţie clasată pe locul doi la finalul grupelor. Analizând echipele pe care România le-ar putea întâlni la baraj, Basarab Panduru a optat pentru un eventual duel cu Scoţia:

”La baraj trecem la un nivel intermediar. Nu mai trecem la echipe de opt-zece ori mai valoroase. Adică nu întâlnim un adversar de nivelul Germaniei.

Serbia ar fi un adversar greu, Suedia, Elveţia la fel. Polonia e de asemenea complicată. Scoţia, aici cred că avem şanse. Fizic ne rup în două, dar nu mi-ar fi frică de ei, nu ştiu dacă ne bat în 90 de minute, prelungiri, penalty-uri, dar nu ştiu dacă ne bat. Au şi ei jucători, Robertson, McTominay...dar dintre toate astea, mie îmi convine cu Scoţia.

Cu Portugalia e imposibil, mai degrabă ai şanse cu Serbia decât cu ei. Croaţia greu, Cehia la fel. Al doilea meci s-ar putea să-l avem acasă. Nu e rău să fim optimişti, dar trebuie să fim şi realişti. Sunt meciuri foarte grele, nu mai jucăm cu Armenia, Islanda, Macedonia de Nord sau Liechtenstein. Suntem la încălzire acum, parcă merge ceva, primiţi şi voi ceva? De unde eram dezamăgiţi, parcă nu mai e dezamăgirea aşa de mare a mărturisit Basarab Panduru.

Naţionala Scoţiei este antrenată de Steve Clark şi are în componenţă foarte mulţi jucători din Premier League sau Championship.

Cei mai importanţi jucători ai scoţienilor suint Andy Robertson (n.r căpitanul echipei, jucător la Liverpool), Scott McTominay (Manchester United), Kieran Tierney (Arsenal), John McGinn (Aston Villa), Sturat Armostrong (Southampton) sau Ryan Fraser (Newcastle). 

Afla mai multe despre: pandururomâniabarajscoţia 

viewscnt
Articole similare