Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Flavius Stoican laudă ultimele transferuri realizate de Poli Iaşi: ”Doi jucători foarte buni, în care eu cred”

EXCLUSIV | Flavius Stoican laudă ultimele transferuri realizate de Poli Iaşi: ”Doi jucători foarte buni, în care eu cred”

Superliga

Comentarii

Florin Gardoş şi Andrei Burlacu au fost împrumutaţi până la finele sezonului de la Universitatea Craiova, cu opţiunea de a fi transferaţi definitiv în vara anului 2019. În schimbul celor doi jucători, Politehnica l-a cedat pe Andrei Cristea la Universitatea Craiova.

”Pentru mine, Florin Gardoş şi Andrei Burlacu sunt două transferuri reuşite, două transferuri în care eu cred, doi jucători foarte buni. Dacă îi iau pe rând, Florin Gardoş cred eu că este poate cel mai important nume care a venit la Iaşi, care joacă pentru această echipă. Dacă ne uităm un pic în CV-ul lui vedem jocuri la naţională, jocuri la cea mai titrată echipă a României, FCSB. Cred eu că este un transfer reuşit. O să aibă toată susţinerea mea, o să îi ofer toată încrederea mea. În ceea ce îl priveşte pe Andrei Burlacu, este unul dintre cei mai talentaţi tineri din România. Pe viitor, eu sper şi sunt convins că lor o să le placă foarte mult atmosfera de la noi din echipă, oraşul, oamenii care sunt aproape de această echipă şi cred că vor fi entuziasmaţi de ceea ce vor vedea aici. Şi mai departe, cred că îşi vor dori amândoi să continue la noi”, a spus Flavius Stoican înainte ca formaţia să se îmbarce în avionul cu destianţia Bucureşti-Antalia, cursă care nu a mai plecat din Iaşi. (Vezi aici mai multe detalii)

În vârstă de 30 de ani, Florin Gardoş are 14 prezenţe în prima reprezentativă a României. Originar din Satu Mare, a început fotbalul la juniorii Olimpiei.

La seniori s-a consacrat la Steaua unde a evoluat între 2010 şi 2014, de acolo a urmat transferul la Southampton. În Premier League a adunat 11 meciuri, revenind în România la Universitatea Craiova. Gardoş poate juca atât pe postul de fundaş central, cât şi mijlocaş la închidere.

Andrei Burlacu, 21 de ani, este un atacant originar din Botoşani. Are 42 de meciuri jucate în Liga 1 în tricoul Craiovei pentru care a marcat 6 goluri. De asemenea, are o prezenţă pentru România U21.

 

Afla mai multe despre: poli iasiliga 1flavius stoican,  

viewscnt
Articole similare