Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Florin Prunea a dezvăluit cum au decurs negocierile cu Duşan Uhrin Jr.

EXCLUSIV | Florin Prunea a dezvăluit cum au decurs negocierile cu Duşan Uhrin Jr.

Fotbal

Comentarii

Dinamo şi cehul Duşan Uhrin Jr., în vârstă de 52 de ani, au ajuns la în acord pentru funcţia de antrenor principal al echipei din Ştefan cel Mare.

Oficialul ”câinilor” este convins că Uhrin Jr. va reuşi pe banca lui Dinamo şi spune că ”seriozitatea, competenţa şi disciplina” l-au recomandat pe antrenorul ceh.

”Negocierile au fost simple, ne-am înţeles foarte repede. Seriozitate, competenţă şi disciplină. Acestea sunt cele trei lucruri care îl caracterizează. Băieţii îl plac pentru că am văzut deja atitudine la ei. Duşan a acceptat să lucreze cu staff-ul lui Neagoe. El a semnat pe un an plus un an, iar obiectivul este intrarea în playoff şi câştigarea Cupei României. Am discutat şi acum după antrenament şi vom îmbunătăţi lotul”, a spus Florin Prunea la Telekom Sport.

Dusan Uhrin Jr. a mai antrenat în România Poli Timişoara, în două rânduri (2007-2008, 2010-2011), şi CFR Cluj (2009).

Noul tehnician al dinamoviştilor şi-a început cariera de antrenor principal în campionatul Cehiei la Bohemians Praga şi a mai antrenat echipele Mlada Boleslav (trei mandate), AEL Limassol, Dinamo Tbilisi, Viktoria Plzen, Dinamo Minsk şi Slavia Praga.

Mlada Boleslav este ultima echipă antrenată de Dusan Uhrin Jr., în sezonul competiţional 2017-2018, în prima ligă a campionatului din Cehia.

Două trofee a câştigat Dusan Uhrin Jr. în carieră, campionatul şi Cupa Georgiei cu Dinamo Tbilisi, ambele în 2013.

Afla mai multe despre: pruneadinamoduşan uhrin,  

viewscnt
Articole similare