Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Florin Prunea: ”M-am cam săturat să dau explicaţii! În afară de Mihalcea şi jucători, nu am dialog cu nimeni din club!”

EXCLUSIV Florin Prunea: ”M-am cam săturat să dau explicaţii! În afară de Mihalcea şi jucători, nu am dialog cu nimeni din club!”

Dinamo București

Comentarii

Florin Prunea a oferit un interviu în exclusivitate pentru Telekom Sport în care a vorbit despre situaţia actuală de la Dinamo. Surprinzător, oficialul dinamovist a mărturisit că nu are dialog cu nimeni din cadrul clubului, cu excepţia jucătorilor şi a antrenorului Adrian Mihalcea.

 Afectează criza situaţia clubului Dinamo? Florin Prunea a explicat pentru Telekom Sport: ”Asta a fost tot anul, nu de acum. De când a început a fost o situaţie grea la Dinamo, dar băieţii trebuie să îşi vadă de treaba lor. Ei (n.r jucătorii), împreună cu antrenorii, trebuie să îşi vadă de treaba lor, să stea departe de aceste lucruri şi să îşi respecte meseria”

”Nu trebuie să îi interesesze ce se întâmplă cu clubul” a mai spus Florin Prunea.  ”S-au făcut eforturi. Suporterii au mai plătit un salariu. Din ce am înţeles suporterii fac eforturi în continuare să plătească încă un salariu în cel mai scurt timp.  Deci din acest punct de vedere jucătorii trebuie să înţeleagă că trebuie să îşi facă meseria, nu trebuie să îşi amestece latura sportivă de cea financiară. Ei au drepturi şi obligaţii, au regulamente care le apără drepturile, se pot adresa lor, dar concentrarea trebuie să fie maximă pentru această perioadă pentru că nu este o perioadă uşoară şi este o perioadă fierbinte. Mai ales în play-out acolo jos unde suntem noi” a mai declarat Florin Prunea, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Oficialul dinamovist a mai declarat că în acest moment, nu are dialog cu nimeni din cadrul clubul, cu excepţia antrenorului şi a jucătorilor: ”Sincer m-am cam săturat şi eu să dau explicaţii cu ce se va întâmpla. Pentru că în afară de dialogul pe care îl am cu antrenorul şi cu o parte din băieţi, nu am dialog cu nimeni de la club. Nu înţeleg de ce nimeni de la club nu iese să vorbească despre aceste lucruri. Să spună suporterilor. E o situaţie care a măcinat şi macină la baza clubului această incertitudine care nus e mai termină şi ar fi bine să se termine odată. Vorbesc tot timpul cu băieţii şi le spun să stea departe de aceste lucruri. Să îşi vadă numai şi numai de partea sportivă”  a mai spus Florin Prunea, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: florin prunea 

viewscnt
Articole similare