Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Exclusiv! Florin Răducioiu dă de pământ cu conducerea lui Dinamo: ”Mi-e pur şi simplu scârbă să mai vorbesc despre acest subiect!”

Exclusiv! Florin Răducioiu dă de pământ cu conducerea lui Dinamo: ”Mi-e pur şi simplu scârbă să mai vorbesc despre acest subiect!”
Comentarii

Florin Răducioiu, fostul mare fotbalist al echipei Dinamo Bucureşti şi al naţionalei României, a oferit, în exclusivitate pentru Telekom Sport 1, nişte declaraţii extrem de dure la adresa conducerii alb-roşilor.

Răducioiu critică faptul că o echipă de talia lui Dinamo a ajuns să fie salvată de la retrogradare de o decizie a Federaţiei Române de Fotbal. Fostul atacant al ”câinilor roşii” dă vina pe conducerea clubului, pe care o acuză că a schimbat antrenori într-o manieră arbitrară.

”Am ajuns să spunem că Dinamo, glorioasa noastră echipă, a fost salvată de o decizie la masa verde. Mi-e greu să cred că doi foşti mari dinamovişti, eu şi Ioan Andone, am ajuns să spunem că acest uriaş club a fost salvat de Federaţie.

Nu am crezut că trăiesc acest moment, dar asta este. Am fost deja foarte dur, sunt foarte dezamăgit de Dinamo, de ceea ce a însemnat acest sezon, de antrenorii schimbaţi pe placul patronului, o adevărată ruşine. Mă opresc aici, pentru că mi-e pur şi simplu scârbă să mai vorbesc despre acest subiect.

Eu nu mă pricep, dar oamenii de la Federaţie şi Ligă trebuiau să se gândească la situaţia asta. În Italia, oamenii au fost foarte bine pregătiţi, inclusiv când vine vorba de reguli. La noi, nu au fost atât de pregătiţi”, a declarat Florin Răducioiu, în cadrul emisiunii Sport Center, la Telekom Sport 1.

Florin Răducioiu a evoluat la Dinamo între 1986 şi 1990, perioadă în care a câştigat o dată Liga 1 şi două ori Cupa României. Fostul atacant al ”câinilor roşii” a mai evoluat şi în sezonul 2000-2001, spre finalul carierei, pentru Dinamo Bucureşti, nereuşind să îşi mai treacă în cont un trofeu, însă.

Pentru echipa naţională a României, Răducioiu a înscris de 21 de ori în 40 de selecţii.  

Afla mai multe despre: florin raducioiudinamo bucuresti 

viewscnt
Articole similare