Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Florin Răducioiu, reacţie după AS Roma - CFR 5-0: "A fost doar un antrenament pentru Roma, sunt dezamăgit!". Ce a spus despre Petrescu

EXCLUSIV | Florin Răducioiu, reacţie după AS Roma - CFR 5-0: "A fost doar un antrenament pentru Roma, sunt dezamăgit!". Ce a spus despre Petrescu
Comentarii

Florin Răducioiu a reacţionat în direct la Telekom Sport după înfrângerea drastică suferită de CFR Cluj la Roma, 0-5 cu AS Roma. Specialistul Telekom Sport a spus că atitudinea jucătorilor CFR-ului nu a fost una potrivită pentru partida de pe Olimpico.

CFR Cluj a fost învinsă de AS Roma în etapa a 3-a din grupa A a Europa League, scor 5-0 pe Olimpico, după golurile marcate de Mkhitaryan, Ibanez, Mayoral care a reuşit o dublă, şi Pedro. Pentru CFR e cea mai grea înfrângere suferită în toată istoria europeană a clubului din Gruia.

Răducioiu a reacţionat la finalul partidei, în direct la Telekom Sport. "Atitudinea a fost total greşită, a fost o echipă dominată la toate capitolele şi e o mare problemă. CFR a fost lipsită de orice idee tactică, echipa nu a ştiut să paseze. Nu a fost o echipă concentrată. Să iei gol în minutul 2... A fost o echipă care s-a prăbuşit la mijlocul terenului, Jucătorii Romei au făcut ce au vrut. Aş mai remarca faptul că Roma a fost prima la minge pe toată durata partidei. Nivelul tehnic al lor e mult mai ridicat. Echipa lui Petrescu a consumat energie fizică şi psihică alergând mereu. Mi-e puţin ruşine, pentru că nu mă aşteptam. Poate are o scuză că nu a jucat cu apărătorii centrali. Pentru Roma a fost un antrenament şi pentru asta sunt foarte dezamăgit.

(n.r. - Dan Petrescu) E un semn prin care spune că eu vreau să plec. A făcut multe, poate spune că nu mai poate face ce a făcut în ultimii ani.", a spus Florin Răducioiu, la Telekom Sport.

AS Roma - CFR Cluj 0-5, în grupele Europa League

CFR Cluj a fost învinsă, joi seară, în deplasare, cu scorul de 5-0 (3-0), de echipa AS Roma, într-un meci din etapa a treia a grupei A a Ligii Europa.

Au marcat Mkhitaryan ‘2, Ibanez ’24, Mayoral ’34, ’84 şi Pedro Rodriguez ’89.

AS Roma: Pau Lopez – Fazio, Ibanez (Smalling ’61), Kumbulla – Bruno Peres, Veretout (Rodriguez ’46), Cristante (Mirante ’74), Spinazzola (Jesus ’46) – Villar, Mkhitaryan (Pellegrini ’46) – Borja Mayoral. Antrenor: Paulo Fonseca.

CFR Cluj: Bălgrădean – Susic (Latovlevici) Manea, Ciobotariu, Camora – Itu (Păun ’46), Hoban, Djokovic – Deac (Pereira ’46), Debeljuh (Carnat ’67), Rondon (Joca ’90). Antrenor: Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: cfr clujeuropa leagueflorin raducioiureactie 

viewscnt
Articole similare