Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Florin Răducioiu, reacţie imediată după înfrângerea contra Austriei: "Am dubii în ceea ce priveşte selecţia anumitor jucători" Cine l-a dezamăgit pe fostul mare atacant român

EXCLUSIV Florin Răducioiu, reacţie imediată după înfrângerea contra Austriei: "Am dubii în ceea ce priveşte selecţia anumitor jucători" Cine l-a dezamăgit pe fostul mare atacant român

Echipa națională

Comentarii

Reprezentativa României a fost învinsă, miercuri seară, pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti, cu scorul de 1-0 (0-0), de selecţionata Austriei, într-un meci din etapa a IV-a a Grupei I din Divizia B a Ligii Naţiunilor.

Dupa meci, Florin Răducioiu, fostul mare atacant al naţionalei a comentat prestaţia tricolorilor lui Rădoi: "Austria a avut mai multe ocazii decât noi, a lovit de două ori bara, plus un joc colectiv mult mai bun. Nu o putem compara cu Norvegia, însă rezultatul este just şi reflectă situaţia din teren" a mărturisit fostul atacant de la AC Milan.

Unul dintre cei mai buni marcatori din istoria naţionalei a mărturisit că are dubii în privinţa anumitor jucători convocaţi la prima reprezentantivă: "Trebuie sa privim obiectiv această realitate, cu un antrenor care nu reuşeşte sa imprime echipei un joc mai realist ca să ne facă să câştigăm meciurile. Pentru că pe noi asta ne interesează. Am mari dubii si in ceea ce priveşte selecţia unor jucători care nu confirmă" a mai spus Florin Răducioiu, la Telekom Sport, care ulterior a dat şi două exemple: "In general la linia defensivă. Bălaşa spre exemplu, pentru că este un jucător care nu-mi dă siguranţă. Mitriţă este sub aşteptări. De-asta sunt puţin contrariat"

Pentru România urmează, la 15 noiembrie, meciul de pe teren propriu cu Norvegia.

În primele trei etape, tricolorii au remizat acasă cu Irlanda de Nord, scor 1-1, au învins în deplasare Austria, scor 3-2, şi au pierdut la Oslo în faţa Norvegiei, scor 0-4.

Afla mai multe despre: florin răducioiu 

viewscnt
Articole similare