Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Florin Tănase, căpitanul lui FCSB: „Nu mă gândeam că vom mai marca!"

EXCLUSIV | Florin Tănase, căpitanul lui FCSB: „Nu mă gândeam că vom mai marca!"

FCSB

Comentarii

Florin Tănase, căpitanul lui FCSB, a vorbit în exclusivitate pentru Telekom Sport după calificarea roş-albaştrilor în play-off-ul Europa League. FCSB a învins-o pe Hajduk Split cu 2-1 scor general, graţie unui gol înscris de Harlem Gnohere în minutele de prelungire ale returului de pe Arena Naţională.

„A fost frumos. Ne bucurăm că ne-am calificat şi sperăm să trecem de Rapid Viena. Am fost dezamăgit când ne-au egalat. După cum decurgea meciul, nu mă gândeam că vom mai marca, dar e bine că ne-a salvat Bizonul. Suporterii nu trebuiau să arunce cu obiecte în teren. Au nimerit un jucător de-ai noştri care ar fi putut să nu continue jocul.

Nu va fi un duel special cu Rapid Viena, ci un duel foarte dificil. Sperăm să nu aibă ocazia să facă tumbe Ivan cu noi. Poate face apoi câte doreşte. Contează foarte mult această calificare, victoriile îţi aduc încredere. Trebuie să gestionăm foarte bine însă aceste meciuri din trei în trei zile” - a spus Florin Tănase, căpitanul lui FCSB, în exclusivitate pentru Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: florin tanasehajduk splitfcsbliga 1 

viewscnt
Articole similare