Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Fotbalistul care a impresionat la CFR Cluj, lăsat în afara lotului României! Motivul din spatele deciziei: "Am considerat asta"

EXCLUSIV | Fotbalistul care a impresionat la CFR Cluj, lăsat în afara lotului României! Motivul din spatele deciziei: "Am considerat asta"

Echipa națională

Comentarii

Nicolae Dică, secundul naţionalei României, a vorbit despre Mario Camora, Ciprian Deac, dar şi despre neconvocarea lui Mihai Bordeianu.

Mirel Rădoi a anunţat lista preliminară a stranierilor convocaţi în naţionala României pentru partidele cu Belarus, Norvegia şi Irlanda de Nord, iar de pe aceasta lipseşte Mihai Bordeianu, fotbalist cu două partide în naţională, ambele în 2019. 

Recent, fostul mijlocaş de la CFR Cluj a plecat Al Qadisiyah FC, în Arabia Saudită, iar Dică a vorbit despre situaţia sa:

"Jucătorii ştiu unde au greşit (n.r. - în partidele din octombrie). Camora e unul dintre jucătorii, care, în ultimii cinci, şase ani, a fost cel mai constant pe postul lui. Bordeianu, înainte, la CFR Cluj, era în vizorul nostru. A plecat în Arabia Saudită, îl vom urmări, dar acum am considerat că avem alţi jucători, pe poziţia aia, care sunt la un alt nivel", a declarat Nicolae Dică pentru Telekom Sport. 

De asemenea, Dică a comentat şi declaraţia lui Ciprian Deac, cel care a susţinut că are o formă slabă în această perioadă:

"E important să-ţi faci autocritica, aşa poţi învăţa. E important când un jucător îşi dă seama că nu are evoluţii bune. Înseamnă că poate deveni mai bun", a mai spus secundul naţionalei. 

 

Afla mai multe despre: mihai bordeianucfr clujnicolae dica 

viewscnt
Articole similare