Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Fotbalistul de la FCSB, avertizat să nu accepte transferul: "Să nu se ducă. Are o vârstă prea frumoasă"

EXCLUSIV | Fotbalistul de la FCSB, avertizat să nu accepte transferul: "Să nu se ducă. Are o vârstă prea frumoasă"

Fotbal intern

Comentarii

Ioan Andone a vorbit despre FCSB, Dennis Man şi Olimpiu Moruţan, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Ioan Andone a vorbit despre echipa lui Gigi Becali şi despre perlele sale

Ioan Andone a vorbit exclusiv pentru Telekom Sport despre FCSB şi despre două dintre perlele lui Gigi Becali. Preşedintele celor de la Voluntari spune că FCSB este pe drumul cel bun în campionat, despre Moruţan acesta crede că ar trebui să meargă în vest, iar despre Dennis Man că ar trebui să mai lucreze la partea defensivă, dacă vrea să joace într-unul dintre cele 5 mari campionate ale Europei.

"Ce a făcut Steaua (n.r. - FCSB) a un lucru bun, acum depinde când se întorc. În primele două meciuri să nu aibă probleme. Pentru că vii de la o anumită temperatură. Uite şi la noi că zici că suntem în Antalya. De Bobotează suntem în Antalya.", a declarat Ioan Andone despre FCSB, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

"Nu îl văd eu pe Moruţan în ţările arabe la vârsta lui, nu îl văd acolo. Să nu se ducă. Să nu se ducă. Are o vârstă prea frumoasă, o vârstă în care mai are timp de dovedit în campionatul României că e un jucător foarte bun. Să ajungă la echipa naţională a României şi să se gândească la vest. Nu e momentul pentru el să facă pasul spre ţările arabe. Indiferent de banii pe care îi primeşte salariu. Are toată viaţa timp să câştige bani.", a spus Andone despre Moruţan.

În exclusivitate pentru Telekom Sport, Valeriu Iftime a dezvăluit cum ar putea ajunge Olimpiu Moruţan în Spania. 

"Şi el trebuie să îşi aleagă foarte atent campionatul. Să nu fie un eşec şi să îi trebuiască un an de zile numai acomodarea cu vestul. El mai are de lucrat pe faza defensivă, la forţă. Dar e jucător de atac cum de mult nu am văzut în România. Chiar foarte bun. Viteză, dribling foarte bun, tot ce-i trebuie unui jucător în atac. În cele 5 campionate puternice trebuie să faci şi faza de apărare.", a mai spus preşedintele celor de la Voluntari, despre Dennis Man

Afla mai multe despre: ioan andone fcsb gigi becali dennis man morutan 

viewscnt
Articole similare