Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Fotbalistul din Liga 1 care l-a lăsat pe Thomas Tuchel în afara Europei: ”Poate le mai povesteşte lui Neymar şi Mbappe despre acel moment”

EXCLUSIV Fotbalistul din Liga 1 care l-a lăsat pe Thomas Tuchel în afara Europei: ”Poate le mai povesteşte lui Neymar şi Mbappe despre acel moment”

Superliga

Comentarii

Răzvan Pleşca a fost eroul formaţiei Gaz Metan Mediaş în duelul din Cupele Europene cu SV Mainz.

În 2012, Gaz Metan o eliminat-o pe SV Mainz echipă care la acea vreme era antrenată de Thomas Tuchel, actualul tehnician al echipei Paris Saint Germain.

”Aceste meciuri sunt mai grele, pentru că avem acest obiectiv să intrăm în playoff, să intrăm pentru prima dată în istorie între primele şase echipe din Liga I.  Atunci, la meciul cu Mainz, a fost altă poveste, pentru că noi nu aveam practic nicio presiune, nu era nicio supărare dacă ne elimina echipa de pe locul 5 din Bundesliga” şi-a amintit Pleşca, într-un interviu exclusiv acordat Telekom Sport.

Pleşca îşi aminteşte cu mândrie de acel moment şi glumeşte acum pe seama tehnicianului german, Thomas Tuchel: ”Cine ştie, poate mai are discuţii individuale cu Neymar, cu MBappe şi le povesteşte cum a fost eliminat din cupele europene de echipa de pe Târnava. La Mediaş, după ce a trecut de Copşa Mică şi Agârbiciu... şi a mai şi pierdut”

Portarul medieşenilor ar agrea varianta unui meci de retragere în compania germanilor de la Mainz, dar nu crede că acest lucru se va întâmpla: ”Nu cred că cei de la Mainz vor veni să jucăm un astfel de meci, pentru că ştiu cât de supăraţi au plecat. Înainte de acea dublă se vorbea despre o posibilă colaborare între cluburi, schimb de experienţă... după ce au pierdut nu au mai zis nici la revedere, nu au mai vrut să dea nici mâna cu noi. Cred că dacă le voi da în 2021 şi îi voi chema, nu cred că vor fi prea fericiţi” a mai spus Pleşca pentru Telekom Sport.

Mediaş învingea în retur Mainz cu scorul de 4-3 la penalty-uri, iar Răzvan Pleşca era eroul medieşenilor după o prestaţie senzaţională, concretizată prin două intervenţii decisive la loteria penalty-urilor.

Afla mai multe despre: răzvan pleşcatuchel 

viewscnt
Articole similare