Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Fotbalistul lui Gică Hagi ar putea fi surpriza din lotul României! Jucătorul care nu a debutat la naţională, discuţie cu secundul lui Mirel Rădoi: "E pe listă"

EXCLUSIV | Fotbalistul lui Gică Hagi ar putea fi surpriza din lotul României! Jucătorul care nu a debutat la naţională, discuţie cu secundul lui Mirel Rădoi: "E pe listă"
Comentarii

Secundul naţionalei, Nicolae Dică, a susţinut că fotbalistul Viitorului, Gabriel Iancu, este monitorizat, în vederea meciului Islanda - România.

Gabriel Iancu, urmărit de staff-ul naţionalei României

Atacantul Viitorului are parte de un sezon bun sub comanda lui Gică Hagi. Gabriel Iancu a marcat de 11 ori în 20 de meciuri în actualul campionat, iar forma bună a fost remarcată de staff-ul naţionalei României: "E într-o formă foarte bună, cred că cea mai bună de când e în Liga 1. Mă bucur, pentru că el gândeşte altfel, faţă de când l-am avut la Steaua. Am avut o discuţie cu el în Turcia şi mi-a plăcut cum gândeşte. Era şi el mai tânăr. Mi-a plăcut gândirea lui şi mentalitatea lui despre fotbal. Îmi place că în ultimii 20 de metri un jucător cu execuţii", a declarat secundul naţionalei, Nicolae Dică. 

Iancu se află pe lista de 70 de jucători, care sunt monitorizaţi şi care pot fi convocaţi: "Da, e şi el pe lista noastră. Avem vreo 70 de jucători pe lista lungă a naţionalei. Îi urmărim. 30 sunt cu şanse pentru meciul cu Islanda. Nu poţi şti ce se întâmplă. În decembrie, foarte mulţi jucători din afară nu jucau, iar acum s-au transferat toţi şi pot juca", a mai spus Dică.  

Meciurile din semifinalele play-off-ului se vor disputa pe 26 martie, atunci când România se va deplasa în Islanda. Finala, care se va disputa în Ungaria sau Bulgaria, va avea loc pe 31 martie. Turneul final al Campionatului European este programat în perioada 12 iunie - 12 iulie 2020.

Afla mai multe despre: gabriel iancuviitorulnationalaromaniaislanda romania 

viewscnt
Articole similare