Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Fundaşul din Premier League despre care s-a discutat în secret la FCSB: ”Ne-am interesat de el!” Ar fi o super lovitură

EXCLUSIV | Fundaşul din Premier League despre care s-a discutat în secret la FCSB: ”Ne-am interesat de el!” Ar fi o super lovitură

Liga 1

Nicolae Dică a recunoscut că s-a interesat de Alex Paşcanu, fundaş care joacă pentru Leicester U23. Fostul antrenor al FCSB-ului susţine însă că nu s-a lămurit dacă poate face faţă la o echipă de seniori.

FCSB a avut probleme în centrul apărării, în ultimele două sezoane şi Alex Paşcanu a fost unul dintre jucătorii urmăriţi de vicecampioana României, spune Nicolae Dică. Fostul antrenor al FCSB-ului susţine că a strâns informaţii despre fundaşul lui Leicester City, dar spune că principalul lui dezavantaj este că nu a jucat până acum la o echipă de seniori.

”Am discutat despre el. M-am interesat şi eu, şi Meme despre el. Deocamdată, nu l-am văzut, l-am văzut la tineret, atât. Nu a jucat la seniori până acum şi e greu să îţi faci o impresie despre un jucător care nu a jucat la seniori”, a dezvăluit Nicolae Dică pentru Telekom Sport.

În vârstă de 20 de ani, Alex Paşcanu a început fotbalul la Leicester, unde se află şi acum. Este internaţional de tineret şi recent a fost chemat şi la naţionala de seniori, însă n-a apucat să debuteze. Paşcanu este considerat unul dintre cei mai talentaţi fundaşi români din noul val.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta