Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | George Ogăraru a dezvăluit motivul pentru care a plecat de la Viitorul: "Mă aşteptam la altceva"

EXCLUSIV | George Ogăraru a dezvăluit motivul pentru care a plecat de la Viitorul: "Mă aşteptam la altceva"

Farul Constanța

Comentarii

George Ogăraru a fost invitatul lui Dan Udrea în emisiunea Sport Report, de la Telekom Sport şi a vorbit despre motivul plecării de la Viitorul Constanţa,

George Ogăraru a fost directorul departamentului de scouting al celor de la Viitorul până în urmă cu scurt timp. Fostul internaţional român a dezvăluit motivul pentru care a ajuns să se desparăt de echipa condusă de Gică Hagi: "Am decis să plec pentru că influenţa mea la nivelul primei echipe începuse să devină nulă. Din funcţia mea de director de scouting, dacă într-un an de zile, ai ceva de spus doar la două transferuri, este insuficient şi nu justifică prezenţa. Dacă nu sunt util sau dacă nu pot fi de folos, prefer să nu fiu deloc. Nu a fost nicio ceartă cu Gică sau ce s-a vorbit prin ziare. Din contră, avem o relaţie bună. Însă strict profesional, cred că mă aşteptam să am mai multă influenţă la nivelul primei echipe".

Fostul jucător de la Ajax a dezvăluit fotbaliştii pe care i-a adus la Viitorul, dar a spus şi că a propus mulţi alţii: "Bas Kuipers şi Calcan. Unul mai puţin bun şi trebuie să recunosc asta, Bas Kuipers, care a început foarte greu, a început cu un penalti, cu un cartonaş roşu şi se pare că lucrul acesta l-a marcat. Iar Calcan mi se pare că a jucat bine, în prima parte a anului a fost decisiv pentru playoff.  Mulţi, 30-40 care s-ar fi încadrat în bugetul clubului şi în aşteptările noastre, adică ce credeam eu că ar fi ok pentru nivelul nostru. Jucători de nivelul lui De Nooijer sau care ar fi putut fi la un moment dat un câştig pentru Viitorul. Adică jucători care ar fi putut fi revânduţi sau care au făcut la un moment dat carieră, au demonstrat că se pot ridica la nivelul unei echipe care se bate la cupele europene, şi care acum erau într-o situaţie dificilă şi puteau fi abordaţi".

Cum este să lucrezi cu Gică Hagi? Dezvăluirile lui Ogăraru

"Nu e uşor, e challenging să spunem. Dar e şi frumos, am învăţat multe lucruri de la el. Şi această perioadă petrecută la Viitorul cred că a fost o perioadă de care aveam nevoie pentru a mă reeduca în fotbalul românesc şi pentru a cunoaşte din nou echipele", a mai spus fostul fundaş. 

Afla mai multe despre: george ogararuviitorulde ce a plecat ogararuogararu hagi 

viewscnt
Articole similare