Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Geraldo Alves, sfaturi pentru tinerii de la FCSB: "Să fie obişnuiţi cu criticile. Becali plăteşte şi poate spune ce vrea!"

EXCLUSIV | Geraldo Alves, sfaturi pentru tinerii de la FCSB: "Să fie obişnuiţi cu criticile. Becali plăteşte şi poate spune ce vrea!"

FCSB

Comentarii

Geraldo Alves (39 de ani) a povestit la Top Interviuri cum a fost perioada petrecută la FCSB, cu Gigi Becali (62 de ani) patron. Fundaşul portughez a spus că era obişnuit cu criticile pentru că aşa procedau şi patronii de la alte echipe, din străinătate, şi l-a lăudat pe omul de afaceri din Pipera pentru că "era mereu corect şi era sincer".

Un lucru e clar. Gigi Becali nu s-a schimbat mai deloc faţă de perioada când Geraldo era la FCSB, iar jucătorii tineri precum Dennis Man, Florinel Coman sau Olimpiu Moruţan, ar putea avea de învăţat din vorbele fostului fundaş din Portugalia care a jucat la FCSB între 2010 şi 2012.

"Geri" a spus că jucătorii ar trebui să se obişnuiască să primească multe critici şi să nu mai pice din punct de vedere moral atunci când Gigi Becali vorbeşte în termeni duri despre ei în intervenţiile de la TV.

"El venea şi vorbea mai mult cu românii, a fost mereu corect cu mine şi dacă spunea la televizior ceva, eram obişnuit din alte ţări.  Dânsul plăteşte şi poate să vorbească ce vrea el. Noi, ca jucători, trebuie să fim obişnuiţi cu critici de la oricine.  

Un lucru care mi-a plăcut e că e sincer şi vorbeşte faţă în faţă. Spune ce gândeşte despre tine, dacă nu înţelegi că ai greşit un pas care sunt motivele. El chiar spune şi tu ca jucător trebuie să înţelegi, dacă e bine să iei pe parte constructivă, nu pe cea distructivă şi acolo e problema când te critică lumea, noi picăm"
, a spus Geraldo Alves, la Top Interviuri.

Geraldo Alves a fost adus la FCSB de Victor Piţurcă şi a jucat la echipa lui Becali din vara lui 2010 până în vara lui 2012, timp în care a câştigat o Cupă a României. În 2011, după ce FCSB a învins cu 2-1 pe Dinamo într-o finală disputată la Braşov.

Afla mai multe despre: geraldo alvesfcsbgigi becalicritici 

viewscnt
Articole similare