Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Gestul senzaţional făcut de Mirel Rădoi: "M-aş fi simţit jenat". Motivul uluitor pentru care nu s-a întors cu echipa în ţară

EXCLUSIV | Gestul senzaţional făcut de Mirel Rădoi: "M-aş fi simţit jenat". Motivul uluitor pentru care nu s-a întors cu echipa în ţară

Echipa națională

Comentarii

Mirel Rădoi a dezvăluit, în studioul Telekom Sport, motivul pentru care nu s-a întors alături de reprezentativa de tineret în ţară, după Campionatul European sub 21 de ani.

Jucătorii României U21 au fost primiţi în uralele fanilor la aeroport, după ce au ajuns până în semifinala turneului final din Italia şi San Marino. Marele absent de la aeroport a fost Mirel Rădoi, iar selecţionerul a dezvăluit motivul pentru care a ales să plece într-o vacanţă în Dubai şi nu s-a întors în România: "Auzisem că o să fie foarte multă lume la aeroport şi nu aş fi vrut să apar şi eu, pentru că era momentul jucătorilor", a declarat Rădoi în cadrul emisiunii Sport Report. 

Tehnicianul în vârstă de 38 de ani a continuat să explice motivul neprezentării sale: "Probabil că s-ar fi întâmplat ca după meciul cu Anglia. Bănuiesc că sunt suporteri care au ţinut cu Steaua şi au început să îmi strige numele şi probabil că dacă s-ar fi întâmplat din nou în aeroport nu mi-ar fi picat bine pentru că m-aş fi simţit jenat în faţa jucătorilor pentru că este în mare parte meritul lor".

În aceeaşi manieră modestă, Rădoi a spus şi singurul lucru care l-a deranjat în toată această campanie, din vară: "E şi o parte negativă care m-a deranjat, deşi e mult spus, în care au scoşi în faţă şi apreciaţi foarte multe persoane. Mai puţin stafful. Adică nu ştie nimeni că în acest staff există şi un preparator şi au un antrenor cu portarii şi doi antrenori secunzi. S-a uitat complet de staff. Noi nu avem o muncă în care doar Rădoi munceşte"

 

Afla mai multe despre: mirel radoiechipa nationalaromania u21 

viewscnt
Articole similare