Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Gică Hagi a explicat alegerea lui Ruben de la Barrera: ”Am jucat şi noi pe afară, avem şi noi relaţii. Vine dintr-un fotbal perfect!”

EXCLUSIV Gică Hagi a explicat alegerea lui Ruben de la Barrera: ”Am jucat şi noi pe afară, avem şi noi relaţii. Vine dintr-un fotbal perfect!”

Farul Constanța

Comentarii

Gheorghe Hagi a oferit un interviu în exclusivitate Telekom Sport şi a vorbit despre plecarea sa de la Viitorul Constanţa, dar şi despre numirea lui Ruben de la Barrera.

FC Viitorul a anunţat, vineri, că noul tehnician al echipei constănţene este spaniolul Ruben Alfonso de la Barrera Fernandez. Antrenorul a semnat, în prezenţa lui Gheorghe Hagi, a preşedintelui clubului - Gheorghe Popescu şi a directorului sportiv - Zoltan Iasko, un contract valabil pentru următorii doi ani.

La Telekom Sport, într-un interviu acordat colegului nostru, Silviu Tudor Samuilă, Gheorghe Hagi şi-a explicat alegerea:

”Eu nu am adus antrenor, aduc manager. Adică decide el. Adică el decide tot. Mai multă decizie, mai multă personalitate. El face lotul, el face pregătirea, el şi asumă obiectivele. Nu ni le asumăm noi, noi doar îl sprijinim. I-am zis că el va avea sprijin total din partea mea şi a lui Gică, de la două persoane. Şi a directorului sportiv, al lui Iaşko. Toţi trebuie să muncim să îl ajutăm să îndeplinească şi obiectivele”

”Regele” a vorbit şi despre cum a ajuns la varianta Ruben de la Barrera la Viitorul: ”Am jucat şi noi pe afară, avem şi noi relaţii. Mai cunoaştem şi noi lume şi cred că am jucat, avem multe, fotbalul nostru se aseamănă cu cel spaniol şi  îmi place mult şi atunci am căutat să găsesc ceva tânăr, cu energie cu personalitate, am luat decizia împreună cu Gică”

Totul despre noul antrenor al Viitorului --> Cine este Ruben de la Barrera

Născut la La Coruna, Ruben de la Barrera Fernandez s-a apucat de antrenorat în 2010 la Villarabo. Avea doar 25 de ani, dar cariera o începuse chiar mai devreme, în 2004 la juniorii lui Ural. La vârsta de 19 ani, galicianul a renunţat complet la fotbal şi a descoperit tainele antrenoratului. Despre Ruben ca antrenor, Hagi a mărturisit: ”Nu are rost să vorbim în momentul de faţă. Noi am luat o decizie, suntem convinşi de ce am adus. Pentru că vine dintr-un fotbal, au ajuns la perfecţiune, au foarte mulţi antrenori. În viaţă nu ştii cum va ieşi, aşa că nu poţi să vorbeşti. Ştiu doar că are personalitate, ştie fotbal mult, îi place să joace ofensiv, câteodată poate prea mult, dar ştiu că din tot ce am fost informaţi este un antrenor căruia îi place fotbalul ofensiv”

În opinia lui Gică Hagi, vârsta sau trecerea de la numele Hagi la numele Ruben de la Barrera (35 de ani) nu este o problemă pentru noul antrenor al Viitorului Constanţa: ”Nu contează vârsta. Cum la jucători nu contează vârsta, contează valoarea sau ce vei face. Aşa şi la el. Vestiarul la Viitorul ştie un lucru, că jucătorul nu schimbă antrenorul. Care este fundamental. De aceea la noi principiul de bază, antrenorul câştigă mai mult ca orice jucător. Eu eram cel mai prost plătit. Şi fără bonusuuri, şi fără prime, fără nimic. Cu toate că am câştigat” a mai declarat Gică Hagi, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ruben de la barreragică hagi 

viewscnt
Articole similare