Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Gică Hagi a făcut anunţul momentului! ”Sunt foarte fericit! Vreau să vă zic şi vouă”. Ce se întâmplă cu Ianis: ”Trebuie să facă faţă”

EXCLUSIV | Gică Hagi a făcut anunţul momentului! ”Sunt foarte fericit! Vreau să vă zic şi vouă”. Ce se întâmplă cu Ianis: ”Trebuie să facă faţă”

Echipa națională

Comentarii

Gică Hagi a vorbit despre pasul important pe care Ianis Hagi l-a făcut la echipa naţională. ”Regele” a vorbit la Telekom Sport despre presiunea cu care fiul său s-a obişnuit să joace încă de la început.

Gică Hagi e un tată şi un antrenor fericit. Ianis, fiul şi jucătorul său de la Viitorul, a jucat primul său meci ca titular în echipa naţională.

Sunt fericit, pentru că ştiu că a muncit foarte mult, şi-a dorit foarte mult, îi place fotbalul, vrea să joace pentru România şi cred eu că şi-a îndeplinit un vis al lui, de a juca în echipa naţională a României. E mândru şi fericit că joacă pentru România.

Această presiune e de când s-a născut, nu ştiu de ce o mai pomenim. El trebuie să o ducă. Fotbalul lui şi ce trebuie să facă el, trebuie să o ducă la nivelul cel mai înalt. El ştie lucrul ăsta, vi l-a spus şi el personal, vi-l zic şi eu. Trebuie să fii construit pentru acest lucru, să joci sub presiune permanentă, să faci faţă.

Nu uitaţi că totuşi are 20 de ani şi trebuie să avem şi noi puţină răbdare. În rest, eu zic că e unul dintre jucătorii de mare, mare, mare perspectivă ai României, din generaţia asta frumoasă din care se poate construi”, a spus Gică Hagi, la Telekom Sport.

viewscnt
Articole similare