Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Gică Hagi vă garantează, o să devenim competitivi!". "Regele", un nou apel la autorităţile statului pentru revitalizarea sportului din România

EXCLUSIV | "Gică Hagi vă garantează, o să devenim competitivi!". "Regele", un nou apel la autorităţile statului pentru revitalizarea sportului din România
Comentarii

Gică Hagi (55 de ani) a vorbit, miercuri, la Sport Report de la Telekom Sport, şi a garantat că poate revitaliza fotbalul românesc dacă diriguitorii ţării se vor aşeza la masă pentru a face lucruri importante pentru sport. "Regele" cere infrastructură şi investiţii importante în copii şi juniori.

Hagi vrea ca sportul românesc să se unească, împreună cu Ministrul Sportului, Ionuţ Stroe, şi să meargă să discute în Guvern problema sportului. "Regele" spune că trebuie descoperiţi tinerii talentaţi şi, mai apoi, educaţi în mediul care trebuie pentru a se lupta cu cei mai buni. "Primul lucru, trebuie să se ducă la Ministrul Sportului. Apoi, de la el de la birou, să se ducă la Guvern, împreună (n.r. - cu Gino Iorgulescu şi Răzvan Burleanu)! Sportul românesc, împreună! E un segment social al României, o formă de a educa, de a dezvolta, de a descoperi campioni, care să muncească pentru România, acesta este obiectivul, să-i descoperim", a spus Gică Hagi, la Telekom Sport.

"Hagi vă garantează, o să devenim competitivi!"

Patron-antrenor la Viitorul, Gică Hagi a spus că e capabil să revitalizeze fotbalul românesc, dacă diriguitorii ţării vor face lucruri importante pentru viitorul sportului din România. Mai mult, Hagi plusează şi spune că generaţia U21, care a făcut performanţă la EURO 2019 U21, va deveni mai bună decât Generaţia de Aur dacă este ajutată.

"De la 7 ani, de la 4 ani, la 18 ani, ce înseamnă centre juniori, formarea, apoi competiţia unde îi educi, să se lupte cu cei mai buni. Nu o să facem? O să vedeţi că nu o să meargă. Dacă se face acest lucru, Gică Hagi vă garantează că o să devenim competitivi.  În fotbal, 100%, o cunosc, cum punem untul pe pâine, cunosc tot, o facem 100%, o să fie mai buni ca noi, aceşti copii de U21 o să fie mai buni ca noi, cu cei din spatele lor, care sunt mai mici şi nu-i vedeţi. Cei care muncesc, doar ăia îi văd", a mai declarat Gică Hagi.

Afla mai multe despre: gica haginationalasportguvern 

viewscnt
Articole similare