Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Gică Popescu a anunţat cât ar trebui Ianis Hagi să mai stea la Rangers! Cum a reacţionat Gică Hagi după vestea venită din Scoţia

EXCLUSIV | Gică Popescu a anunţat cât ar trebui Ianis Hagi să mai stea la Rangers! Cum a reacţionat Gică Hagi după vestea venită din Scoţia

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi a devenit campion în Scoţia cu Rangers şi luptă pentru un nou trofeu în acest sezon. Rangers o va înfrunta pe Slavia Praga în optimile Europa League.

Gică Popescu, despre Ianis Hagi: "Un an să mai stea. Continuitatea e bună"

Preşedintele Viitorului, Gică Popescu, a vorbit despre Ianis Hagi, pe care l-a sfătuit să mai petreacă cel puţin un an la Rangers. De asemenea, fostul component al naţionalei României a dezvăluit şi cum a reacţionat Gică Hagi la aflarea veştii că fiul său a cucerit primul titlu de campion al carierei. 

"(n.r. - Gică Hagi) Era foarte bucuros, normal. Este primul titlu pe care Ianis îl câştigă în străinătate, este un an în care Ianis a avut o presiune fantastică şi cred că a răspuns mai mult decât onorabil. 

Mi-ar plăcea ca Ianis să rămână la Glasgow, să rămână poate cel puţin un an de zile. Este foarte bine văzut, a jucat foarte bine, are posibilitatea să joace în Champions League la anul. Continuitatea este bună, iar el are foarte mult timp de jucat în faţă. Un an să mai rămână la Glasgow i-ar prinde foarte bine", a declarat Gică Popescu pentru Telekom Sport. 

Ianis Hagi VS Nicolae Stanciu, în Europa League

Ovidiu Haţegan va conduce la centru meciul Slavia Praga - Rangers, de joi, din turul optimilor Europa League. La Slavia Praga joacă Nicolae Stanciu, în timp ce la Rangers este legitimat Ianis Hagi, iar partida va fi în direct la Telekom Sport 2, de la ora 19:55.

"Slavia Praga este o echipă extrem de periculoasă. O echipă care fizic a dominat şi echipe mari precum Barcelona. Nu va fi un meci uşor pentru Rangers", a mai spus Gică Popescu. 

Afla mai multe despre: gica hagigica popescuianis hagirangers 

viewscnt
Articole similare