Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Gică Popescu a anunţat plecarea lui Ianis Hagi. Când se va face transferul mijlocaşului: "Are foarte multe oferte"

EXCLUSIV | Gică Popescu a anunţat plecarea lui Ianis Hagi. Când se va face transferul mijlocaşului: "Are foarte multe oferte"

Echipa națională

Comentarii

România a pierdut semifinala cu Germania, scor 2-4, şi a ratat calificarea în finala Campionatului European de tineret. În urma evoluţiilor entuziasmante de la turneul final găzduit de Italia şi de San Marino, mulţi jucători din naţionala lui Rădoi au intrat în vizorul unor cluburi importante din Europa, printre ei şi Ianis Hagi.

"Câte o repriză de fiecare parte. O primă repriză extraordinară, cum nu am avut la niciun meci anterior. Am dominat Germania, am avut ocazii, din păcate repriza a doua, nemţii au dominat, au avut o zi în plus şi din punct de vedere fizic au fost net superiori. Cred că în minutul 60 noi am căzut.

Am văzut foarte mulţi jucători care nu mai puteau să mai alerge, am întâlnit o echipă foarte valoroasă, o echipă care joacă şi au câştigat lucruri împreună, sunt campionii en-titre. Din păcate nu s-a putut mai mult din punct de vedere fizic, pentru că a doua repriză dacă nu era căldura, dacă nu era această zi în minus poate puteam să ne batem de la egal la egal şi repriza a doua" , a spus Gică Popescu.

Preşedintele celor de la FC Viitorul a vorbit şi despre un eventual transfer al lui Ianis Hagi. Conform presei internaţionale, mijlocaşul este dorit de Borussia Dortmund, de Genk şi de Sevilla.

"Zilele următoare se va lua o decizie. Noi încă nu am discutat cu Ianis, pentru că l-am lăsat să se concentreze pe ce avea de făcut la echipa naţională. Nu ştie de niciuna din ofertele care există pentru el şi nu sunt puţine. Mâine sau poimâine, când vine acasă, vom sta de vorbă cu Ianis şi îi vom prezenta ce există, vom face şi noi o analiză, iar săptămâna viitoare vom lua o decizie" , a declarat Gică Popescu la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: romaniaianis hagi 

viewscnt
Articole similare