Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Gică Popescu abia aşteaptă să reînceapă Bundesliga: "M-am săturat de Netflix şi documentare!" Campionatul german se vede la Telekom Sport

EXCLUSIV | Gică Popescu abia aşteaptă să reînceapă Bundesliga: "M-am săturat de Netflix şi documentare!" Campionatul german se vede la Telekom Sport

Bundesliga

Comentarii

Gică Popescu (52 de ani) a vorbit în exclusivitate pentru Telekom Sport despre reluarea Bundesliga. Campionatul german e primul care se reia oficial, în ciuda pandemiei de COVID-19. "Baciul" a declarat că abia aşteaptă să se uite la meciuri, deoarece s-a săturat de Netflix şi documentare, dar şi că speră ca nemţii să dea un imbold şi altor ligi de top.

Din Germania, Popescu a spus că îi place Bayern Munchen. Acesta s-a îndrăgostit de bavarezi după ce i-a văzut jucând la Craiova. Reluarea Bundesliga poate un imbold şi pentru celelalte campionate din lume. Asta speră şi fostul căpitan al Barcelonei. "M-am săturat să mă uit la Netflix şi la filme şi la documentare, vreau să văd fotbal adevărat şi eu sper ca reluarea competiţiei din Germania să dea curaj şi celorlalte campionate astfel încât să nu ne mai fie frică să ne antrenăm, să reluăm competiţiile.

Ar fi un imbold şi pentru alte ţări astfel încât la un moment dat să revenim la normalitatea de acum trei luni de zile şi să jucăm competiţiile aşa cum o făceam acum trei luni de zile. Întotdeauna mi-a plăcut Bayern Munchen. De când am văzut-o jucând la Craiova, de atunci am avut o simpatie, chiar dacă ne-a bătut şi la Craiova, dar e o echipă care mi-a fost dragă, dar nu ştiu de ce. A avut jucători imenşi"
, a spus Gică Popescu, la Telekom Sport.

"Baciul" atenţionează că nu va fi deloc uşoară această reluarea: "Nu va fi uşor, să vedem, că reluarea asta sau întreruperea aceasta de campionat poate influenţa multe echipe", a mai spus Gică Popescu, la Telekom Sport.



Campionatul din Bundesliga şi Cupa Germaniei se văd, ca de obicei, în direct pe programele Telekom Sport, dar şi pe site-ul telekomsport.ro.

Program Bundesliga TelekomSport:

Sâmbătă, 16 mai

  • Borussia Dortmund - Schalke 16:30 (Telekom Sport 1)
  • RB Leipzig - Freiburg 16:30 (Telekom Sport 2)
  • Hoffenheim - Hertha 16:30 (Telekom Sport 3)
  • Augsburg - Wolfsburg 16:30 (Telekom Sport 4)
  • Fortuna Dusseldorf - Paderborn 16:30 (telekomsport.ro)
  • Eintracht Frankfurt - Borussia Monchengladbach 19:30 (Telekom Sport 1)

Duminică, 17 mai

  • FC Köln - Mainz 16:30 (Telekom Sport 1)
  • Union Berlin - Bayern Munchen 19:00 (Telekom Sport 1)

Luni, 18 mai

  • Werder Bremen - Bayer Leverkusen 21:30 (Telekom Sport 1)

Afla mai multe despre: gica popescubundesligatelekom sport 

viewscnt
Articole similare