Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Gică Popescu şi comparaţia între FCSB şi Atletico Madrid: ”Sunt momente pe care dacă nu le gestionezi cum trebuie pot provoca astfel de situaţii”

EXCLUSIV | Gică Popescu şi comparaţia între FCSB şi Atletico Madrid: ”Sunt momente pe care dacă nu le gestionezi cum trebuie pot provoca astfel de situaţii”

FCSB

Comentarii

Într-un interviu acordat în exclusivitate Telekom Sport, Gică Popescu a vorbit despre situaţia dificilă pe care o traversează FCSB şi Dinamo, două dintre echipele cu pretenţii din Liga 1.

Fostul mare internaţional român, actualmente preşedinte la Viitorul Constanţa deplânge situaţia în care a ajuns FCSB: ”Nu ştiu ce se întâmplă la Steaua şi nu este treaba mea ce se întâmplă acolo. Eu sincer aş fi preferat un campionat cu Steaua la vârful clasamentului, pentru că face campionatul mult mai interesant şi e bine pentru public, pentru televiziuni, pentru toată lumea ca echipele de tradiţie să fie cât mai bine situate în clasament pentru că dau o emulaţie importantă în rândul suporterilor” a explicat Popescu, pentru Telekom Sport.

”Din păcate este o situaţie inedită pentru campionatul nostru ca echipele cu cea mai mare tradiţie din fotbalul românesc, Steaua şi Dinamo să fie la coada clasamentului. Dar se întâmplă astfel de momente, astfel de perioade în viaţa unei echipe” a mai spus fostul mare internaţional român, care şi-a adus aminte de o situaţie oarecum similară trăită de el în Primera Division: ”Îmi aduc aminte când jucam în Spania, Atletico Madrid a câştigat campionatul şi la doi ani de zile, cu acelaşi lot a retrogradat în Liga a 2-a, deci sunt momente pe care dacă nu le gestionezi cum trebuie pot provoca astfel de situaţii. Este un club privat, fiecare îşi gestionează afacerea privată cum consideră. Nu este treaba mea ce se întâmplă la alte cluburi”  a explicat Popescu.

Crede că FCSB trece de Vitoria Guimaraes

Gheorghe Popescu a vorbit şi despre partida dintre FCSB şi Guimaraes, una decisivă pentru gruparea patronată de George Becali.

Echipa roş-albastră poate rata pentru al doilea an consecutiv participarea în grupele Europa League: ”Eu cred că are această capacitate, pentru că Steaua a arătat diferit în cele două competiţii, campionat şi cupele europene, este o echipă, în ciuda rezultatelor interne, cu foarte mulţi jucători de calitate, cu jucători care au această capacitate să joace bine şi să treacă de o echipă precum portughezii din seara aceasta” a spus Gică Popescu la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: fcsbgică popescu 

viewscnt
Articole similare