Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Gigi Becali a încercat să dea lovitura în ultimele ore şi i-a făcut o ofertă-bombă lui Gică Hagi

EXCLUSIV | Gigi Becali a încercat să dea lovitura în ultimele ore şi i-a făcut o ofertă-bombă lui Gică Hagi

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a încercat să dea lovitura în ultimele 24 de ore şi i-a trimis ofertă lui Gică Hagi pentru fundaşii Virgil Ghiţă şi Radu Boboc, dar patronul Viitorului a refuzat propunerea. Gigi Becali i-ar fi dorit sub formă de împrumut până în iarnă, cu opţiune pentru un transfer definitiv.

FCSB se confruntă cu grave probleme înaintea meciului cu Slovan Liberec, după ce nu mai puţin de 15 jucători au fost depistaţi pozitiv la testele de coronavirus. În ultimele 24 de ore, Gigi Becali a încercat să dea lovitura şi a făcut o ofertă pentru Virgil Ghiţă şi Radu Boboc, doi dintre cei mai buni de la Viitorul, dar Gică Hagi n-a fost încântat de propunere.

Gigi Becali a încercat să dea lovitura în ultimele 24 de ore. Oferta pe care i-a făcut-o lui Gică Hagi

Fosta campioană a României are lotul decimat pentru partida cu Slovan Liberec şi există chiar riscul ca partida să fie pierdută cu 3-0 de FCSB. Cei de la UEFA au fost însă înţelegători până cum şi au fost de acord cu redeschiderea listei cu jucători pentru meciul cu Slovan Liberec. Drept urmare, Gigi Becali a început să sune în stânga şi în dreapta pentru a face transferuri care să completeze lista UEFA, astfel încât FCSB să aibă la dispoziţie până la ora partidei cel puţin 13 jucători.

Patronul FCSB a încercat cu această ocazie şi o lovitură pe piaţa transferurilor. Din informaţiile Telekom Sport, Gigi Becali i-a făcut o ofertă lui Gică Hagi pentru Radu Boboc şi pentru Virgil Ghiţă. Omul de afaceri din Pipera i-a cerut lui Hagi să-i lase până în iarnă sub formă de împrumut, cu opţiune pentru transferul definitiv. Patronul Viitorului n-a fost însă de acord, mai ales că cei doi fundaşi sunt jucători de bază şi echipa nu trece prin cea mai bună formă. În cel mai bun caz, Gică Hagi ar fi fost de acord o ofertă pentru transferul definitiv.

  • Virgil Ghiţă are 22 de ani, este fundaş central şi este cotat la 1,2 milioane de euro. Ghiţă este căpitanul naţionalei de tineret.
  • Radu Boboc are 21 de ani, joacă fundaş dreapta, dar poate evolua şi pe celelalte posturi din apărare. Este cotat tot la 1,2 milioane de euro şi este component al naţionalei de tineret.

Gigi Becali s-a reorientat rapid şi a făcut ulterior oferte de împrumut pentru jucători de la FC Hermannstadt şi FC Voluntari. 

Becali a încercat să dea lovitura şi înainte de pandemie. Gică Hagi n-a fost nici atunci de acord cu oferta

Zilele trecute, într-un interviu pentru Telekom Sport, Mihai Stoica a declarat că Gigi Becali n-a făcut recent nicio ofertă pentru Virgil Ghiţă. Totuşi, a recunoscut că patronul FCSB a negociat înainte de pandemie un eventual transfer al fundaşului de 22 de ani: ”Nu s-a pus problema, asta a fost o discuţie foarte veche pe care a purtat-o Gigi cu Hagi înainte de pandemie, nici nu s-a pus problema”, a spus Mihai Stoica pentru Telekom Sport.

În ultimele ore, Gigi Becali a revenit însă pe pista Virgil Ghiţă şi a încercat să dea lovitura chiar înaintea meciului cu Slovan Liberec, însă Gică Hagi i-a respins oferta.

 

viewscnt
Articole similare
Considerata una dintre cele mai frumoase femei, ea este noua ambasadoare a Romaniei