Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Gigi Becali, mesaj de la Budescu: ”Acolo vreau să ajung” Anunţ în direct al fotbalistului

EXCLUSIV Gigi Becali, mesaj de la Budescu: ”Acolo vreau să ajung” Anunţ în direct al fotbalistului

Superliga

Comentarii

Constantin Budescu a mărturisit în exclusivitate pentru Telekom Sport că speră să revină într-o zi la Petrolul Ploieşti.

Mijlocaşul Constantin Budescu a plecat de la Astra şi a semnat un contract cu Damac, din Arabia Saudită. Echipa din Golf l-a atras imediat pe Constantin Budescu printr-un salariu uriaş pentru nivelul fotbalului românesc. 600 de mii de euro va câştiga mijlocaşul de 31 de ani până în vara acestui an.

Constantin Budescu şi-a anunţat viitoarea destinaţie: ”Acolo vreau să ajung!” 

Ajuns la Damac, în Arabia Saudită, Constantin Budescu a găsit o formaţie într-o situaţie delicată. Gruparea pregătită de Krešimir Rezic ocupă locul 15 în prima ligă, cu doar 16 puncte acumulate în primele 19 runde. Noua echipă a lui Budescu a câştigat doar patru meciuri în actuala stagiune: ”Noi trebuie să câştigăm, să obţinem puncte pentru că suntem într-o situaţie delicată şi trebuie să câştigăm ca să ne putem salva” a explicat Budescu, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Budescu a fost integralist în partida pierdută de noul său club, împotriva lui Al-Faysaly. Damac a fost învinsă cu 2-0, în runda a 19-a din Campionatul Arabiei Saudite. Amalfitano 12' şi Tavares 28'. foşti jucători la Dijon, au înscris golurile. După ce Damac a reuşit o victorie importantă împotriva lui Al Hilal etapa trecută, care a cauzat demiterea lui Lucescu Jr., noua trupă a lui Budescu nu a putut să continue pe un trend ascendent.

La Damac FC, Budescu nu este singurul jucător străin din lot. Rezic mai are la dispoziţie doi argentinieni (Emilio Zelaya şi Sergio Vittor), un norvegian (Amahl Pellegrino), un algerian (Moustapha Zeghba) şi un croat (Domagoj Antolic). Internaţionalul român este însă cel mai bine cotat fotbalist din lot, fiind evaluat la 2 milioane de euro.

Imediat după ce a bătut palma cu oficialii clubului Damac, Budescu a fost sunat de Gigi Becali, care spera să-l readucă la FCSB încă din iarna acestui an, însă latifundiarul din Pipera nu s-a putut lupta cu oferta venită din Arabia Saudită. Acum, patronul roş-albaştrilor speră să-l aducă pe Budescu sub comanda lui Toni Petrea în vara acestui an. Constantin Budescu a mărturisit însă că a semnat cu Damac FC un contract pe un an şi jumătate: ”Am semnat un an şi jumătate, acum vom vedea ce va fi” a mai spus ”Budi”, care a confirmat că vrea să ajungă din nou, la un moment dat, la Petrolul: ”O să ajung şi acolo (n.r la Petrolul), acolo vreau să joc în prima ligă şi sper din tot sufletul să promoveze” a anunţat Budescu.

”Deocamdată nu mă gândesc la nimic pentru că am plecat de o săptămână, încerc să mă readaptez aici” a mai completat mijlocaşul lui Damac, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: constantin budescugigi becalidamac fcastrapetrolul 

viewscnt
Articole similare