Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Gigi Becali pregăteşte o nouă LOVITURĂ de proporţii: ”E o chestiune de timp”. Anunţ oficial în privinţa viitorului lui Florinel Coman

EXCLUSIV | Gigi Becali pregăteşte o nouă LOVITURĂ de proporţii: ”E o chestiune de timp”. Anunţ oficial în privinţa viitorului lui Florinel Coman

FCSB

Comentarii

Florinel Coman este unul dintre jucătorii pe care Gigi Becali crede şi speră că va obţine mulţi bani la o eventuală vânzare.

În exclusivitate pentru Telekom Sport, noul director sportiv de la FCSB, Narcis Răducan a vorbit despre situaţia lui Coman şi posibila sa plecare în străinătate: ”Poate la început acuza astfel de lucruri (n.r că nu a plecat încă de la FCSB), dar eu îl văd impasibil. El îşi cunoaşte valoarea şi noi avem grijă să îi transmitem căldură şi aprecierile noastre şi el ştie că e o chestiune de timp să ajungă în fotbalul mare. Trebuie doar echipa potrivită, oferta potrivită şi momentul potrivit. Sper să vină cu voie bună de la naţionala de tineret şi să îşi arate talentul, pentru că efectiv este încântător la antrenamente şi ar fi păcat să ne arate doar nouă ce poate” a declarat Narcis Răducan.

Se transferă Florinel Coman în străinătate? Gigi Becali a primit o ofertă de 8 milioane de euro pentru el

Gigi Becali a afirmat în trecut că a primit o ofertă de 8 milioane de euro pentru Florinel Coman, însă n-a vrut să-l cedeze.

Mijlocaşul de 21 de ani a mărturisit şi el că ştia despre această propunere, dar patronul l-a sunat şi i-a transmis că va rămâne la FCSB. Coman spunea că şi-ar fi dorit să plece, dar, cum transferul a picat, va încerca să arate şi mai multă determinare, pentru a impresiona în continuare: ”Am auzit, dar nu vreau să comentez, important e că am rămas la acest club şi voi da totul, şi voi munci, şi sigur va veni şi rândul meu. A fost între patron şi club, după am fost sunat şi a fost o decizie de a rămâne la echipă. (Îşi doreai să pleci...) Îmi doream, dar cred că e o alegere bună... (E mai bine?) Îmi doream să plec, nu s-a putut, dar voi da totul pentru echipă, nu trebuie să fiu supărat, trebuie să joc, sunt jucător tânăr şi trebuie să jucăm toţi pentru echipă. Suntem pe locul 8 sau 9, trebuie să adunăm puncte. (Va fi mai greu să va transferaţi acum după elim din Europa?) Nu cred, dacă ai evoluţii bune cred că poţi pleca”, a mărturisit Florinel Coman pentru Telekom Sport.
 

Afla mai multe despre: florinel comangigi becali 

viewscnt
Articole similare