Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Gigi Becali pregăteşte un SUPER transfer! Fotbalistul recomandat de MM Stoica e gata de FCSB: ”E adevărat, am discutat personal”

EXCLUSIV | Gigi Becali pregăteşte un SUPER transfer! Fotbalistul recomandat de MM Stoica e gata de FCSB: ”E adevărat, am discutat personal”

FCSB

Comentarii

FCSB poate da în vară un transfer care poate revitaliza linia mediană a echipei lui Mihai Teja. Directorul sportiv al roş albaştrilor, Mihai Stoica l-a recomandat pe Darius Olaru la FCSB, iar Becali s-a declarat entuziasmat de el.

Fotbalistul Mediaşului ar putea ajunge din sezonul viitor, din nou sub comanda lui Mihai Teja. De această dată la FCSB, club care s-a arătat foarte interesat de transferul său, la fel ca şi U Craiova.

La Craiova, Olaru era dorit de Devis Mangia, iar plecarea italianului pune transferul medieşanului în stand by. În schimb, FCSB va reactiva cel mai probabil din vară pista, mai ales că directorul sportiv al roş-albaştrilor este un fan al mijlocaşului.

Actualul antrenor de la Gaz Metan, Edward Iordănescu a confirmat la Telekom Sport informaţia: ”În momentul de faţă, există interes la nivel declarativ pentru mai mulţi jucători. E adevărat, Olaru este unul dintre jucători. Personal am vorbit şi nu o să dau nume, cu doi dintre conducătorii cluburilor de pe locurile 1-3, care au arătat interes, dar nu-mi permit să fac asta public. Două echipe din primele trei locuri au întrebat de el, au întrebat de pretenţiile pe care Gazul le-ar avea, nu este singurul jucător de care am fost întrebat” a mărturisit Edward Iordănescu pentru postul nostru de televiziune.

Întrebat dacă va renunţa la Olaru, antrenorul Gazului a mai adăugat: ”Dacă va fi o ofertă solidă pentru el, cu siguranţă că o vom analiza foarte serios şi vom lua o decizie în sprijinul clubului şi al jucătorului”.

Darius Olaru are 21 de ani şi a jucat în acest sezon în 30 de partide pentru Gaz Metan. Olaru a reuşit 5 pase decisive şi 3 goluri pentru formaţia medieşană.

Afla mai multe despre: darius olarufcsb 

viewscnt
Articole similare