Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Hagi, gata să lase Viitorul pentru o echipă mare: ”Te duci în locul lui Emery, la PSG...” Răspunsul neaşteptat dat de ”Rege”

EXCLUSIV | Hagi, gata să lase Viitorul pentru o echipă mare: ”Te duci în locul lui Emery, la PSG...” Răspunsul neaşteptat dat de ”Rege”

Superliga

Comentarii

Gică Hagi spune că ar vrea să-şi continue cariera de antrenor la un club mare din Europa, care să-i permită să-şi pună în valoare toată experienţa pe care a dobândit-o până acum. Antrenorul şi patronul Viitorului spune că se simte pregătit pentru o asemenea provocare.

Galatasaray este ultima echipă pe care Gică Hagi a pregătit-o, înainte să treacă pe banca Viitorului. A plecat de acolo în 2011, dar marea sa dorinţă a rămas aceeaşi: să antrenezi unul dintre cluburile mari din Europa. Hagi a ieşit campion în România, cu o echipă pe care a înfiinţat-o în 2009 şi spune că toată experienţa acumulată în ultimii ani l-a pregătit pentru următorul pas.

Hagi spune că şi-ar dori să plece la un club mare, care să poată să-i pună la dispoziţie condiţii pentru a face performanţă. Patronul Viitorului a spus că se simte pregătit inclusiv pentru o echipă precum PSG, în varianta ipotetică în care ar primi vreo astfel de ofertă: ”Vreau să muncesc zi de zi pentru a-mi creea o carieră. Să fiu manager, să antrenez o echipă este lucrul pe care-l iubesc cel mai mult. Într-un moment sau altul, va veni şi acea provocare. Am ajuns la un nivel destul de bun ca să mă duc la înalta performanţă, ca să mă duelez cu cei puternici. Vreau să mă duc pe drumul meu. Am aspiraţii foarte mare, am stat opt ani, am luat-o de jos, am făcut o muncă titanică şi acum, uşor-uşor vreau să mă duc şi eu la nivelul meu, acela la care am fost înainte, unde am muncit, unde am jucat. În România, mai mult decât să faci o echipă campioană cu o medie de vârstă de 21 de ani şi 4 ani... ce poţi să faci mai mult? Este un lucru normal al vieţii, trebuie să-mi caut o provocare importantă...

Moderator: În locul lui Emery la PSG...
Hagi: Păi, credeţi că e imposibil sau ce? Este normal. Am fost acolo (n.r. în lumea echipelor mari din Europa), ştiu cu ce se mănâncă. Am fost acolo, ştiu cu ce se mănâncă, ştiu ce înseamnă presiunea, îmi place presiunea. Dacă se va întâmpla acest lucru, soluţii sunt multe (n.r. de antrenori la Viitorul), nu două trei. Eu, cel puţin, am multe soluţii.

Gică Hagi a explicat şi ce se va întâmpla cu Viitorul, echipă pe care o antrenează în prezent. ”Regele” susţine că are mai multe variante cu antrenori care să-i continue munca, dar încă n-a purtat vreo discuţie cu niciunul dintre ei. Cel mai probabil, în vară va lua o decizie: ”Academia va forma în continuare jucător, iar la echipa mare trebuie să fie un manager valoros care să ducă echipa mai departe. Sunt mulţi manageri tineri, dar nu este deocamdată nimic. Nu ştiu ce va fi în vară, vom vedea. Dacă se va întâmpla, trebuie să vedem ce antrenor putem aduce la nivelul nostru”.

Afla mai multe despre: gica hagiliga 1viitorul 

viewscnt
Articole similare