Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Haz de necaz la Mediaş: "La noi, oraşul era gol după 10 seara şi înainte! De două luni n-am luat gol"

EXCLUSIV | Haz de necaz la Mediaş: "La noi, oraşul era gol după 10 seara şi înainte! De două luni n-am luat gol"

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Răzvan Pleşca (37 de ani) a stat de vorbă cu Telekom Sport cu prilejul întreruperii campionatului din cauza COVID-19 şi a spus că Gaz Metan şi FC Botoşani sunt cele mai dezavantajate echipe de întreruperea Ligii 1 pentru că se chinuie de mult timp să prindă un loc de play-off.

Lui Pleşca îi place să glumească spunându-le colegilor că de aproape două luni, de la întreruperea campionatului, n-a luat niciun gol în Liga 1.

"Niciodată nu am mai avut vacanţa aşa de de lungă. Nici nu am avut probleme cu accidentările, aşa că nu am mai lipsit niciodată atât de mult de pe terenul de antrenament. Am şi o glumă. Îmi place să le spun colegilor că am aproape două luni de când nu am mai luat niciun gol.

Noi şi cei de la Botoşani suntem cei mai dezavantajaţi. În fiecare an ne-am chinuit să ajungem în play-off şi acum când am reuşit şi noi să ajungem s-a întrerupt campionatul", a spus Răzvan Pleşca pentru Telekom Sport.

Pleşca: "La Mediaş la 10 seara nu mai vedeai pe nimeni pe stradă nici înainte de pandemie!"

Veteranul din poarta Gazului Metan e nerăbdător să se reia campionatul şi a dezvăluit pentru Telekom Sport că şi înainte de pandemia de Coronavirus oraşul era gol după ora 22:00. "Cred că toţi sperăm să se reia cât mai repede. Ar fi bine să se poată relua la acea dată, 7 iunie, pentru că atunci acest sezon nici nu ar fi foarte afectat. Am putea termina la o dată relativ aproapiată de cea normală.

La noi la Mediaş e mai uşor, pentru că e un oraş foarte mic, oricum aici la 10 seara înainte să vină pandemia nu mai vedeai pe nimeni pe stradă, locuri de ieşit nu sunt foarte multe, aşa că noi eram obişnuiţi să stăm în casă"
, a mai spus portarul.

Gaz Metan Mediaş a prins play-off-ul pentru prima dată în istorie în acest sezon, sub comanda lui Edi Iordănescu.

Afla mai multe despre: razvan plescaliga 1gaz metan 

viewscnt
Articole similare