Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Helmuth Duckadam îi dă planurile peste cap lui Gigi Becali! Anunţul făcut după plecarea de la FCSB: "Nu pot să dau niciun nume. Nu s-au ridicat la valoarea asta"

EXCLUSIV | Helmuth Duckadam îi dă planurile peste cap lui Gigi Becali! Anunţul făcut după plecarea de la FCSB: "Nu pot să dau niciun nume. Nu s-au ridicat la valoarea asta"

FCSB

Comentarii

Fostul preşedinte de imagine al FCSB, Helmuth Duckadam, a dat verdictul în privinţa sumelor de transfer pe care le cere Gigi Becali, în privinţa jucătorilor de la FCSB.

Helmuth Duckadam, despre jucătorii lui Gigi Becali de la FCSB: "Niciunul nu s-a ridicat la valoarea de 10 milioane de euro"

Pandemia a dat calculele peste cap în fotbalul mondial, iar afectat este şi Gigi Becali. Preţul fotbaliştilor a scăzut, iar cele peste 10 milioane de euro cerute de Gigi Becali pentru Florinel Coman sau Dennis Man întârzie să apară. 

Pe lângă problemele cauzate de pandemiei, Helmuth Duckadam e de părere că nici evoluţiile jucătorilor de la FCSB nu-l ajută pe Gigi Becali. Fostul angajat al FCSB a vorbit despre ce parcurs ar trebui să aibă Florinel Coman, Dennis Man sau Olimpiu Moruţan pentru a fi vânduţi:

"Sunt jucători care se pot vinde cam până în 10 milioane de euro, dar trebuie să aibă un parcurs foarte bun. Nu pot să dau niciun nume, pentru că niciunul nu s-a ridicat la valoarea de 10 milioane de euro la ce au arătat pe teren. Trebuie să joci în grupele europene, să joci foarte bine, să joci la naţionala ca să ai un preţ foarte bun de transfer.

La Steaua (n.r. - FCSB) sunt jucători buni, dar n-au arătat, cel puţin în ultima perioadă, acest lucru", a declarat Helmuth Duckadam pentru Telekom Sport. 

În acest moment, FCSB e pe primul loc în Liga 1, deşi a fost înfrântă la Cluj, de CFR Cluj, scor 2-0. Totuşi, U Craiova ar putea urca pe primul loc în Liga 1, în urma meciului cu UTA Arad, de luni. În cazul unei victorii, oltenii ar avea 31 de puncte, cu unul peste FCSB. 

 

Afla mai multe despre: helmuth duckadamgigi becalifcsbtransferuri fcsb 

viewscnt
Articole similare