Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Helmuth Duckadam ştie ce îi lipseşte FCSB-ului pentru a putea să spere la titlu! A dat vina pe jucători: ”Fiecare e doar pentru el. Parcă sunt la un concurs”

EXCLUSIV | Helmuth Duckadam ştie ce îi lipseşte FCSB-ului pentru a putea să spere la titlu! A dat vina pe jucători: ”Fiecare e doar pentru el. Parcă sunt la un concurs”

FCSB

Comentarii

Helmuth Duckadam (63 de ani) ştie ce îi lipseşte FCSB-ului pentru a câştiga un titlu în Liga I.

EXCLUSIV | Helmuth Duckadam ştie ce îi lipseşte FCSB-ului an de an! Jucătorii sunt principali vinovaţi: ”Fiecare e doar pentru el. Parcă sunt la un concurs”

FCSB caută trofeul de campioană, unul pe care nu l-a mai deţinut din 2015. Roş-albaştrii au avut parte de un play-off-ul a fost aproape perfect: 8 victorii în 10 partide, inclusiv un dublu succes obţinut în faţa celor de la CFR Cluj, viitoarea campioană.

În sezonul trecut, FCSB şi CFR Cluj s-au luptat până în penultima etapă pentru titlu, dar un egal făcut de roş-albaştri împotriva Voluntariului (2-2) a făcut ca titlul să meargă în Gruia. Gigi Becali şi tabăra FCSB au acuzat CFR-ul, la vremea respectivă, de jocuri necurate.

Aşadar, FCSB s-a încurcat pe final şi a rămas doar cu resemnarea şi cu speranţele acestui nou sezon!

Helmuth Duckadam a analizat jocul FCSB-ului şi a ajuns la următoare concluzie: jucătorii sunt vinovaţi. 

”Ce i-a lipsit şi în ultimii ani, jocul de echipă. Fiecare jucător încearcă să joace pentru el. E un concurs care pleacă primul de la FCSB în strâinătate sau fiecare jucător încearcă să iasă în evidenţă pentru a pleca cât mai repede”, a declarat Duckadam pentru Orange Sport. 

Întrebat despre VAR, Duckadam a mărturisit: ”Nu mi s-au părut controverse. Au fost câteva decizii la cele două goluri anulate, decizii foarte bune, corecte. Mai sunt faze şi vor mai fi faza. O să contestăm şi VAR-ul pentru că nu se va puteam lua întotdeauna ce mai corectă decizie”.

Articol scris de: Răzvan Ionaşcu. 

”CFR nu are adversar!” Helmuth Duckadam, moment de sinceritate după primele jocuri din noul sezon EXCLUSIV

Afla mai multe despre: fcsbhelmuth duckadam 

viewscnt
Articole similare