Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV I Dezvăluiri incredibile făcute de un oficial al FRF: "Cristi Balaj s-a înmuiat în cazul Reghecampf şi a modificat raportul! Acum ce faci, muţi pisica în curtea Comisiei?"

EXCLUSIV I Dezvăluiri incredibile făcute de un oficial al FRF: "Cristi Balaj s-a înmuiat în cazul Reghecampf şi a modificat raportul! Acum ce faci, muţi pisica în curtea Comisiei?"

Fotbal intern

Comentarii

La pauza meciului dintre Steaua şi Dinamo din semifinalele Cupei României, Laurenţiu Reghecampf a intrat pe teren şi l-a întrebat pe arbitrul Cristi Balaj de ce l-a eliminat pe Alexandru Bourceanu, după ce în prima fază i-a arătat doar cartonaşul galben.

Aflat în studioul Dolce Sport, Andrei Vochin, expertul postului nostru de televiziune, dar şi consilierul preşedintelui Răzvan Burleanu, a făcut dezvăluiri incredibile despre Cristi Balaj, arbitrul partidei din Derby de România. "Reghecampf a fost eliminat de Balaj, da? A făcut un raport iniţial. În al doilea raport, deja omul s-a înmuiat! Stai aşa că poate am greşit eu! Hai, fraţilor să terminăm! Dacă tot aţi luat o decizie, ori spui că am greşit aceea decizie şi ţi-o asumi, ori spui e bună decizia şi mergi în continuare pe ea! Dar nu, iarăşi o variantă de mijloc! Hai să-l împăcăm şi pe ală, hai să-l împăcăm şi pe ălă!

La Comisia de Disciplină este un proces de judecată. Ei sunt judecători acolo, ei trebuie să cheme toate părţile implicate. În momentul în care ştii cum e, îţi schimbi cumva prima declaraţie faţă de a doua. Acum ce faci muţi pisica în curtea Comisiei de Disciplină? Luaţi voi o decizie că eu m-am mai schimbat un pic... Nu, domne! Pe Reghe trebuie să-l trimiţi în tribună pentru proteste repetate, aşa spune regulamentul! În primul rând că n-au fost proteste, ci a fost un singur protest, eu nu am văzut alte proteste! Iar în raport scrie protest vehement!"
, a spus Vochin.

viewscnt
Articole similare