Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ieşenii au "mitraliat" arbitrajul lui Radu Petrescu. Reacţie dură a lui Ciprian Paraschiv: "E fără cuvinte, inexplicabil. Nu credeam că în 2020 putem avea astfel de arbitraje!"

EXCLUSIV | Ieşenii au "mitraliat" arbitrajul lui Radu Petrescu. Reacţie dură a lui Ciprian Paraschiv: "E fără cuvinte, inexplicabil. Nu credeam că în 2020 putem avea astfel de arbitraje!"

CSM Poli Iași

Comentarii

Ciprian Paraschiv, preşedintele de la Poli Iaşi, a pus "tunurile" pe arbitrajul de la meciul Poli Iaşi - FC Hermannstadt 2-3, în direct la emisiunea Sport Report de la Telekom Sport.

Ieşenii au pierdut pe teren propriu cu o contracandidată la retrogradare, 2-3 cu FC Hermannstadt, meciul fiind unul foarte spectaculos din punct de vedere fotbalistic. Ciprian Paraschiv, intrat în direct prin telefon la emisiunea Sport Report, a fost extrem de supărat pe maniera de arbitraj a lui Radu Petrescu.

"Pentru mine este inexplicabil, nu pot să cred că în anul de graţie 2020 mai sunt astfel de arbitraje. Sunt şocat că poate exista o astfel de manieră de arbitraj. Nici când jucam eu, pe vremea mea, când se ştia că mai erau astfel de arbitraje... Dar nu îmi vine să cred că în 2020 putem avea astfel de arbitraje.  

Ne dorim o luptă echitabilă. Din păcate, ce am văzut în seara asta, pentru mine e fără cuvinte. Încerc să fiu cât mai calm, cât mai decent în declaraţii, dar mi-e greu, mă abţin cu greu.



Noi nu renunţăm şi nu vom renunţa, credem în şansele noastre... va trebui să ne batem şi să alergăm mai mult, să jucăm cu mai multă determinare. Nici jocul nostru nu a fost strălucit, dar dacă eu am de primit ce am de primit... normal, jocul trebuia să fie câştigat de Iaşi"
, a spus Ciprian Paraschiv, la Telekom Sport.

Poli Iaşi - FC Hermannstadt s-a terminat 2-3, în etapa a 7-a din play-out-ul Ligii 1, după golurile marcate de Luckassen (9, 41), respectiv Vodă (13), R. Pires (56) şi Debeljuh (76). În uma rezultatului, Iaşiul a rămas pe loc de baraj, 12, cu 18 puncte, în timp ce sibienii lui Ruben Albes au acumulat 21 şi se află pe locul 11.

 

Afla mai multe despre: ciprian paraschivpoli iasiarbitraj 

viewscnt
Articole similare