Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Iftime negociază la sânge transferul lui Haruţ la FCSB: "1 milion de euro!". Îl dă pe Chindriş: "Deja am adus un alt fundaş central"

EXCLUSIV | Iftime negociază la sânge transferul lui Haruţ la FCSB: "1 milion de euro!". Îl dă pe Chindriş: "Deja am adus un alt fundaş central"

FC Botoșani

Comentarii

Patronul lui FC Botoşani, Valeriu Iftime, a oferit ultimele detalii despre Denis Haruţ (21 de ani) şi Andrei Chindriş (21 de ani). Omul de afaceri l-a anunţat pe finanţatorul FCSB, Gigi Becali, care e preţul pentru fundaşul lateral.

FCSB şi FC Botoşani negociază transferul lui Denis Haruţ

Valeriu Iftime şi Gigi Becali negociază transferul lui Denis Haruţ de la FC Botoşani la FCSB, dar nu se înţeleg asupra preţului, la fel ca în cazul lui Andrei Chindriş, în trecut. 

Dacă transferul se va realiza, Gigi Becali deja ştie unde îl va folosi pe Denis Haruţ. Acesta ar urma să fie reprofilat la FCSB: "Destul de departe. Până la urmă, Haruţ pleacă de la Botoşani, cu tot respectul faţă de FCSB şi domnul Becali, doar dacă am o ofertă care să fie de nerefuzat. Copilul nu este înnebunit să plece, el este într-o perioadă de creştere extraordinară.

Am spus că dacă nu obţin aproape 1 milion de euro pe copilul ăsta, nu îl dau. 1 milion pare o sumă exagerată astăzi şi doar această ofertă m-ar putea motiva. Mie îmi place foarte mult caracterul lui. Noi vrem să joace fundaş central, insistăm pe subiectul ăsta, copilul a crescut, are aproape 1,90 cm., e deja un copil care poate juca fundaş central cu o inteligenţă de joc pe care o are. Fundaş central îl vrea FCSB pe Haruţ", a declarat Valeriu Iftime. 

"Lui Chindriş îi dau drumul. Aduc un fundaş central de 21 de ani" 

Patronul lui FC Botoşani a anunţat că e pregătit de plecarea lui Andrei Chindriş şi a adus deja un înlocuitor: "El este un tip care joacă din inteligenţă, are o condiţie fizică extraordinară şi pentru asta el va face bani. Am nevoie de Haruţ la FC Botoşani acum. Cum am nevoie şi de Andrei Chindriş, dar lui i-am spus că îi dau drumul. Ca atare aduc acum un fundaş central de 21 de ani, deja este jucătorul meu şi va veni zilele astea", a mai spus Valeriu Iftime. 

Afla mai multe despre: valeriu iftimefcsbgigi becalidenis harut 

viewscnt
Articole similare