Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ilie Poenaru neagă că Academica Clinceni este satelitul FCSB. Pe ce teren va juca în Liga 1

EXCLUSIV | Ilie Poenaru neagă că Academica Clinceni este satelitul FCSB. Pe ce teren va juca în Liga 1

Liga 2

Comentarii

Academica Clinceni a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 formaţia Energeticianul şi este tot mai aproape de promovare. Antrenorul echipei a vorbit deschis despre viitorul echipei, considerată surpriza sezonului în Liga a 2-a.

Ilie Poenaru, în vârstă de 42 de ani, nu este la prima promovare în Liga 1, el reuşind această performanţă şi cu FC Voluntari: "Lumea cred că a uitat că am mai avut o promovare, eu ştiu ce înseamnă promovare, munca asta şi e o muncă foarte grea, o muncă titanică"

În exclusivitate pentru Telekom Sport, Poenaru a dezvăluit şi unde va juca Cliceni în eventualitatea promovării în primul eşalon: "Noi ne dorim să jucăm aici, pe terenul nostru, pentru că se lucrează la teren destul de intens şi zic eu că până începe campionatul o să îndeplinim în proporţie de 90 şi ceva la sută condiţiile necesare de a juca aici. (În dosarul pentru licenţiere) Este stadionul de la Chiajna, e adevărat. Dacă nu vom putea juca aici, jucăm acolo".

Tehnicianul care a mai antrenat echipe precum Inter Clinceni sau Dinamo 2 a lămurit şi parteneriatul cu FCSB, după ce multă lume a acuzat echipa ca fiind satelitul clubului patronat de Gigi Becali: "Am declarat tot timpul că nu suntem niciun satelit al FCSB-ului, s-a scris, s-a vorbit peste tot că suntem într-o colaborare, avem jucători cum toate echipele împrumută jucători pe la diverse cluburi, deci nu e nicio problemă, nu suntem niciun satelit, se poate verifica. Astea sunt lucruri care vor să destabilizeze la noi dar nu au nicio şansă".

Academica Clinceni este din ce în ce mai aproape de promovarea în Liga I, conducând în clasament cu 76 de puncte, urmată de Chindia, cu 70 de puncte, Universitatea Cluj, cu 66 de puncte, Sportul Snagov, cu 63 de puncte şi Petrolul, cu 62 de puncte. 

Afla mai multe despre: academica clinceniilie poenaru 

viewscnt
Articole similare