Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Imagini şocante cu Diana Belbiţă! "Prinţesa Războinică", transformare dramatică înainte de meciul carierei

EXCLUSIV | Imagini şocante cu Diana Belbiţă! "Prinţesa Războinică", transformare dramatică înainte de meciul cariereigalerie foto

Sporturi americane

Comentarii

Astăzi are loc cel mai important meci din cariera Dianei Belbiţă. Poreclită "Prinţesa Războinică", luptătoarea în vârstă de 23 de ani e gata să îşi facă debutul în UFC, cea mai mare promoţie de MMA din lume. Telekom Sport a luat legătura cu Diana şi a obţinut imagini exclusive de la pregătirea draconică prin care a trecut sportiva pentru a intra în categorie (57 de kilograme).

Pe 18 octombrie, în noaptea de vineri spre sâmbătă, Diana Belbiţă va lupta pentru prima dată în cuşca UFC. La Boston, Belbiţă o va întâlni pe Molly McCann (29 de ani), o englezoaică cu un palmares de 2-1 în cea mai importantă promoţie de Mixed Martial Arts din lume.

Pentru a intra în categoria în care se desfăşoară meciul, flyweight, Diana Belbiţă a fost nevoită să slăbească nu mai puţin de 12 kilograme într-o perioadă foarte scurtă de timp. Cele mai grele clipe pentru sportiva născută la Strehaia au avut loc miercuri, 16 octombrie, cu o zi înainte de cântarul oficial, atunci când a trebuit să slăbească peste noapte trei kilograme!

"Da, ştiu, pare amuzant prima dată când vezi aceste fotografii. Dar ştii câtă suferinţă se ascunde în spatele zâmbetului ăla fals de pe faţa mea? Ştii ce înseamnă să simţi că îţi arde corpul şi totuşi să stai şi să aştepţi? Ştii ce înseamnă să slăbeşti 12 kilograme, iar pe ultimele trei să le dai jos în ultima seară înainte de a te urca pe cântar?

Dar ştii ce e şi mai greu în toată treaba asta? Aşteptarea... După ce ai făcut tot procesul, cel mai greu e să aştepţi o noapte întreagă în starea asta. Să nu poţi dormi pentru că gura îţi e uscată, tot corpul îţi e uscat şi simţi că te sufoci. Nu mai ai energie nici să respiri. Numeri minut cu minut la ceas şi pare că timpul trece tot mai greu.

Ai în minte doar momentul în care se va terminat tot şi vei atinge prima picătură de apă. Imaginează-ţi că treci tu prin toate aceste stări... Nu mai e la fel de amuzant, nu? Şi ştii ce e cel mai interesant? Că eu am scris textul ăsta exact în momentul în care sufăr de sete şi simt că mă sufoc. Poate aşa trece şi timpul mai repede..." , a declarat Diana Belbiţă pentru Telekom Sport.

Imagini cu Diana Belbiţă din momentul în care se străduia să dea cele trei kilograme jos

Cu greu, dar cu brio, Diana Belbiţă a reuşit să dea jos cele trei kilograme şi să intre în categorie. Ea a urcat prima pe cântar şi l-a trecut cu zâmbetul pe buze. S-a salutat apoi cu preşedintele UFC, celebrul Dana White şi a stat faţă în faţa cu adversara ei, Molly McCann.

Englezoaica a încercat să o intimideze pe româncă, dar Belbiţă s-a arătat mai degrabă amuzată decât intimidată de jocurile psihologice pe care le-a încercat McCann.

VEZI AICI O AMPLĂ GALERIE FOTO CU DIANA BELBIŢĂ ÎNAINTEA DEBUTULUI ÎN UFC

 

viewscnt
Articole similare