Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Imaginile zilei de la Ovidiu, analizate de Constantin Zotta: "Bravo, Vasile! Aici e şedinţa de fapt" VIDEO

EXCLUSIV Imaginile zilei de la Ovidiu, analizate de Constantin Zotta: "Bravo, Vasile! Aici e şedinţa de fapt" VIDEO

Astra Giurgiu

Comentarii

La pauza meciului, antrenorul secund al Astrei, Vasile Maftei a fost surprins la mijlocul terenului încercând să-şi îmbărbăteze jucătorii.

Indicaţiile lui Vasile Maftei şi felul în care discuta cu jucătorii Astrei au fost surprinse de camerele TV. La Telekom Sport, Constantin Zotta, unul dintre experţii postului nostru de televiziune, a comentat aceste imagini:

"În primul rând, vedem nişte jucători dezamăgiţi şi supăraţi. Apoi îl vedem pe Vasile Maftei, care încearcă să ridice moralul şi să remedieze ceva, să le spună ce nu a mers. Şi o face cu energie. Bravo, Vasile!  Probabil că Bogdan Andone şi-a făcut treaba în vestiar, dar pare că aici, în aceste imagini e şedinţa. Adică, aşa pare. Dacă Bogdan Andone si-a făcut treaba în vestiar, poate nu aş fi văzut situaţia asta. Faptul că o văd, poate că şi jucătorii şi Vasile au simţit nevoia să apară situaţia asta" a mărturisit Zotta, în exclusvitate, la Telekom Sport.

Viitorul a spart gheaţa în acest sezon şi a obţinut prima victorie cu Ruben de la Barrera pe bancă. Astra nu prea a avut soluţii în meciul de la Ovidiu.  La doar câteva zile după ce şi-a prelungit contractul cu Viitorul, Gabi Iancu a fost omul meciului în faţa giurgiuvenilor. Golgheterul sezonului trecut din Liga I a deschis scorul, cu un şut la vinclu. Iancu a fost decisiv şi la golul al doilea al Viitorului. La finalizare s-a aflat însă olandezul Luckassen. Măţan a stabilit scorul la pauză, 3 la 0 pentru Viitorul.

Gabi Iancu şi-a continuat recitalul şi în repriza secundă, când a reuşit dubla, cu un şut superb. Astra a redus din diferenţă de la punctul cu var. Alibec a marcat primul său gol în actualul sezon şi a stabilit scorul final, 4-1 pentru Viitorul. Astra rămâne fără victorie în actualul sezon şi e codaşa Ligii I.

Afla mai multe despre: vasile mafteiconstantin zotta 

viewscnt
Articole similare