Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | În plină criză, Basarab Panduru le dă speranţe dinamoviştilor: ”Au antrenor bun şi jucători buni”

EXCLUSIV | În plină criză, Basarab Panduru le dă speranţe dinamoviştilor: ”Au antrenor bun şi jucători buni”

Dinamo București

Comentarii

Basarab Panduru a comentat pentru Telekom Sport, situaţia formaţiei din Şoseaua Ştefan cel Mare.

După 11 etape, Dinamo ocupă doar locul 14 în Liga 1 şi pare că nimic nu s-a schimbat faţă de sezonul trecut. Asta în ciuda jucătorilor străini aduşi de noul acţionariat spaniol din Ştefan cel Mare.

Cu toate acestea, deşi Dinamo a bifat doar două victorii în primele 11 runde ale sezonului, Basarab Panduru crede că în Ştefan cel Mare, există speranţă: ”Jucătorii aduşi au calitate, ştiu cu mingea. Luaţi individual, sunt jucători de calitate. Cred că au un antrenor foarte bun şi doar problemele i-au adus în situaţia asta” a mărturisit Pandi, în cadrul emisiunii Minutul 91, de la Telekom Sport.

Expertul Telekom Sport a făcut referire în special la situaţia financiară a clubului, atunci când a invocat problemele ”câinilor”:Văd că sunt neplătiţi, ştiu că am lucrat cu jucători neplătiţi, nu poţi să faci niciodată treabă.  Prima întrebare când începe antrenamentul este când primim şi noi banii, când primeşti întrebarea asta ştii că tot antrenamentul e dat peste cap şi nu se mai întâmplă absolut nimic. Ştii ce se întâmplă în saptâmâna aia la antrenamente ce se întâmpla la meciuri, cât îi vezi de montaţi.  Dacă toată săptămâna există doar întrebarea asta, e clar că antrenamentul nu e făcut cum trebuie, indiferent cât tragi de ei, nu poţi să faci antrenamentul, iar rezultatele sunt astea. Probabil că atunci când se vor pune la punct cu toate, atunci Dinamo va avea şi rezultate. Au antrenor bun şi jucători buni” a mai declarat Panduru.

Dinamo e pe locul 14 în Liga 1 şi a obţinut în weekend a doua victorie a sezonului, în faţa formaţiei FC Voluntari. Borja Valle, unul dintre jucătorii aduşi în această vară are cinci goluri în actuala stagiune. Alţi cinci jucători transferaţi în această vară (Camara, Anton, Gonzalez, Gueye şi Nemec) au marcat în acest sezon. În runda următoare, Dinamo joacă în deplasare la FC Argeş. 

 

Afla mai multe despre: basarab pandurudinamo 

viewscnt
Articole similare