Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | ”Încă nu şi-au găsit echipă!” Dezvăluiri de ultimă oră. Cine ar mai putea veni la FCSB

EXCLUSIV | ”Încă nu şi-au găsit echipă!” Dezvăluiri de ultimă oră. Cine ar mai putea veni la FCSB

Stranieri

Comentarii

Andrei Vochin a dezvăluit că situaţia unor jucători care au fost la Campionatul European de Tineret nu este prea roz, deşi au impresionat la turneul din Italia, unde au ajuns până în semifinale.

Jucătorii naţionalei de tineret au ieşit în evidenţă la EURO 2019, acolo unde au fost revelaţia turneului şi au ajuns până în semifinale, de unde au fost eliminaţi de Germania U21. Cu toate acestea, câţiva dintre titularii din naţionala antrenată de Mirel Rădoi au probleme în a-şi găsi echipe.

Andrei Vochin a dezvăluit că Alex Paşcanu - jucător la Leicester U23 - încă nu şi-a găsit alt angajament, situaţie în care se află şi Cristi Manea - legitimat la Apollon Limassol. De asemenea, Andrei Ivan încă nu şi-a lămurit situaţia la FK Krasnodar, în timp ce Tudor Băluţă - transferat de Brighton - are mari şanse să fie împrumutat:

”Dintre jucătorii care la Euro au sărit peste media echipei - Puşcaş, Andrei Radu, Ianis Hagi altul - iar unde încă aşteptăm să se întâmple ceva este la Manea, care încă nu are echipă şi mai sunt trei săptămâni până la meciul cu Spania. Paşcanu încă nu şi-a găsit echipă, Ivan nu joacă, iar asta este o problemă şi să vedem ce se întâmplă la Brighton cu Băluţă. El ar rămâne la prima echipă, dar, din ce am văzut prin amicale, unde nu a prea jucat, semnele sunt că nu ar rămâne la prima echipă. A intrat şi Rus la Mol Vidi şi asta este o veste bună”, a declarat Andrei Vochin la Telekom Sport.

Profită Gigi Becali?

Patronul FCSB este în această perioadă în căutarea unui fundaş central. L-a luat deja pe Tiago Fereira, de la Craiova, în schimbul căruia l-a cedat pe Mihai Bălaşa, însă caută încă un apărător. Recent, Becali a declarat că va încerca să-l transfere pe Alex Paşcanu şi i-a făcut deja o ofertă, însă fundaşul de 20 de ani a aşteptat o propunere din străinătate. Cum ea n-a venit, n-ar fi exclus să fie de acord cu oferta făcută de Gigi Becali.

De asemenea, şi Cristi Manea ar putea fi o variantă pe care Gigi Becali ar lua-o în calcul. În vârstă de 21 de ani, fostul jucător al lui CFR Cluj poate juca atât fundaş dreapta, cât şi în centrul apărării.

În plus, Becali ar putea încerca din nou să-l ia şi pe Andrei Ivan. Patronul FCSB l-a tot ofertat în ultimii doi ani, însă fie atacantul de 22 de ani a preferat să rămână în străinătate, fie FK Krasnodar n-a fost de acord. Becali a făcut chiar şi în această vară o ofertă de 750.000 de euro pentru Andrei Ivan, pe care FK Krasnodar a refuzat-o însă, pe motiv că-şi doreşte 1,5 milioane de euro.

Afla mai multe despre: andrei vochin 

viewscnt
Articole similare