Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Încă un jucător pleacă de la Dinamo. A impresionat în prima parte a sezonului, dar acum l-a dezamăgit pe Rednic. "Din păcate ne vom despărţi!"

EXCLUSIV | Încă un jucător pleacă de la Dinamo. A impresionat în prima parte a sezonului, dar acum l-a dezamăgit pe Rednic. "Din păcate ne vom despărţi!"

Fotbal

Comentarii

Dinamo se va despărţi de mulţi jucători la finalul sezonului, ultimul pe listă a semnat în noiembrie curoş-albii, iar la un moment dat se vorbea de prelungirea contractului său.

Lotul lui Dinamo va suferi multe modificări la vară. Mulţi dintre jucătorii aduşi în timpului actualului sezon se vor despărţi de echipa lui Rednic. E şi cazul lui Rachid Ait-Atmane, care a semnase în toamnă un contract scadent la finalul acestei stagiuni.

Algerianul de 26 de ani a părut ca s-a acomodat foarte bine în echipa lui Rednic. A bifat 11 meciuri ca titular şi s-a vorbit că ar urma să i se prelugească angajamentul cu doi ani. Acest lucru nu s-a mai întâmplat însă, iar mijlocaşul nu a mai prins vreun meci de aproape o lună. Va pleca de la Dinamo. Ionel Dănciulescu, după cum a confirmat pentru Telekom Sport, Ionel Dănciulescu.  

Reporter: Se anunţă o nouă reziliere. 

Dănciulescu: "Da. Asta este. Cine va merita să îmbrace tricoul lui Dinamo, va rămâne. Cine nu, din păcate ne vom sespărţi, aceasta este viaţa de fotbalist.Trebuie să te ridici la standardele a tot ceea ce înseamnă Dinamo"

Afla mai multe despre: dinamoait atmanedanciulescu 

viewscnt
Articole similare