Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Interviu cu Marian Drăgulescu. Se anunţă un an infernal pentru gimnastica masculină

EXCLUSIV | Interviu cu Marian Drăgulescu. Se anunţă un an infernal pentru gimnastica masculină

Gimnastică

Comentarii

Marian Drăgulescu a afirmat într-un interviu în exclusivitate pentru Telekom Sport că anul acesta va fi unu infernal pentru gimnatisca românească şi în general pentru sportivii care ţintesc o calificare la Jocurile Olimpice.

”Infernal... Pentru tot sportul românesc şi în general pentru sportivi. Criteriile de calificare pentru JO sunt din ce în ce mai grele să zic aşa. Dar ne jucăm şansa, muncim în sală, facem exerciţii încât să putem accesa acea calificare.

Sunt şanse. Importante să ne facem treaba şi să aşteptăm rezultatul. Într-adevăr sunt foarte multe echipe puternice. Şi trebuie să mergem cu nişte exerciţii curate şi să aşteptăm rezultatul”,  a spus Marian Drăgulescu.

Cum eşti cu sănătatea?

Drăgulescu: Bine. Şi sper să nu mai am pauze în pregătire. Să mă pot antrena cum doresc şi la Europene şi la Mondiale şi mai ales la Mondiale să prind o formă bună să îmi iau biletul pentru Tokyo de acolo.

Te gândeşti să participi şi la individual compus?
Drăgulescu: Nu, nu.

Doar sol?
Drăgulescu: Sol şi sărituri şi poate unul, două, maxim trei aparate în sprijinul echipei.

Care ar fi?
Drăgulescu: Să vedem de care ar fi nevoie. Cal, paralele sau bară. Inele nu.

A ajuns gimnastica mondială la nivelul circului?
Drăgulescu: Da. Într-adevăr se fac elemente extraordinar de periculoase. Nu mai există o limită în ceea ce priveşte nota de plecare. Aşa că este liber şi permis pentru orice gimnast să vină cu elemente periculoase şi dificile ca şi greutate.

Un vis de al tău să să faci noua săritură Drăgulescu. Se face la mondiale?
Drăgulescu: Da. Speranţa moare ultima. Mă pregătesc, vreau să fiu sănătos, să am o creştere în pregătire, să am acea formă încât să pot să mai pun o cărămidă în plus.

Afla mai multe despre: gimnasticadragulescu,  

viewscnt
Articole similare