Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Interviu cu Pawel Golanski, fostul fotbalist de la FCSB! Ce a ajuns să facă după retragere şi cum colaborează cu Adi Mutu

EXCLUSIV | Interviu cu Pawel Golanski, fostul fotbalist de la FCSB! Ce a ajuns să facă după retragere şi cum colaborează cu Adi Mutugalerie foto

FCSB

Comentarii

Fostul fundaş de la FCSB şi ASA Târgu Mureş, Pawel Golanski, s-a retras de pe teren în 2017, iar la 38 de ani are două firme prin care îşi câştigă existenţa. Polonezul a rememorat momentele din România şi a povestit că încă urmăreşte Liga 1.

Cu ce se ocupă acum Pawel Golanski, fostul fotbalist de la FCSB şi ASA Târgu Mureş

Polonezul Pawel Golanski rămâne în memoria microbiştilor din România drept unul dintre cei mai buni străini care au evoluat în Liga 1. Fostul fundaş dreapta a evoluat între 2007-2010 la FCSB şi între 2015-2016 la ASA Târgu Mureş cu care a câştigat Supercupa României. 

După plecarea din România, Golanski a mai jucat în ţara natală la Górnik Zabrze şi Chojniczanka Chojnice, iar în urmă cu patru ani s-a retras. Totuşi, polonezul a rămas în fenomen şi a deschis o firmă de impresariat. De asemenea, colaborează cu Adi Mutu şi Adrian Borza într-o altă firmă: 

"Am o firmă de impresariat şi acum e o perioadă în care vorbim tot timpul despre transferuri. Înainte am deschis o firmă şi suntem producători de energizant, lucrăm împreună, suntem parteneri cu Adi Mutu, care este imaginea noastră, şi cu Adrian Borza cu care am jucat la Mureş, este director general. 

Între 2007-2010 am jucat la Steaua Bucureşti (n.r. - FCSB) şi a fost cel mai frumos timp pentru mine. Aceşti trei ani au fost senzaţionali, am jucat în Champions League, Europa League, a fost timpul când am jucat şi la naţională. Nu am câştigat titlul, am fost foarte supărat că am stat trei ani şi niciodată nu am câştigat cu Steaua (n.r. - FCSB) titlul", a declarat Golanski pentru Telekom Sport. 

Prin intermediul firmei sale, Golanski i-a adus în Polonia pe Sergiu Hanca, Rivaldinho şi Sasa Balic: "Sunt trei jucători pe care i-am adus în Polonia. Sergiu Hanca e acum căpitan de echipă şi e cel mai important jucător de la Cracovia. Joacă foarte bine şi suporterii sunt mulţumiţi de el şi de soţia lui, pentru că Andreea e o persoană foarte deschisă, ajută tot timpul", a mai spus polonezul.  

Pawel Golanski: "Acum e puţin diferit, sunt două Steaua. Cum e posibil?"

Polonezul continuă să urmărească meciurile din Liga 1 şi a fost mirat de conflictul care i-a scindat pe stelişti: "Am văzut că FCSB e pe primul loc acum şi în spate e CFR. Dar la voi e foarte greu să zic cine câştigă titlul. Eu mereu verific programul, mă uit, şi e incredibil. Sunt nişte meciuri pe care nu le înţeleg. E foarte greu să zic acum cine câştigă. Bine, am jucat la Steaua (n.r. - FCSB) trei ani şi sunt fericit când Steaua (n.r. - FCSB) câştigă. Acum e puţin diferit, sunt două Steaua. La fel, o situaţie pe care nu o înţeleg. Cum poate să fie aşa situaţie, să fie două echipe cu acelaşi nume? Dar eu zic că cea mai mare şansă o are FCSB", a adăugat Golanski.  

  • 71 de meciuri a jucat Golanski în Liga 1
  • 14 meciuri are pentru naţionala Poloniei

Afla mai multe despre: golanskipawel golanskipawel golanski steaua 

viewscnt
Articole similare