Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Interviu din Spania cu Ioan Andone! Va fi prezent la meciul Real Madrid - Manchester City: "Pe Bernabeu e tradiţie, istorie, dar pe Wanda e presiune mare" VIDEO

EXCLUSIV | Interviu din Spania cu Ioan Andone! Va fi prezent la meciul Real Madrid - Manchester City: "Pe Bernabeu e tradiţie, istorie, dar pe Wanda e presiune mare" VIDEO
Comentarii

Ioan Andone se află în Spania, acolo unde va asista la meciul din Champions League dintre Real Madrid şi Manchester City. Înainte de întâlnirea din optimi, oficialul lui FC Voluntari a acordat un interviu în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Ando, săptămâna trecută pe Wanda Stadium, astăzi pe Santiago Bernabeu. Care e mai frumos dintre cele două? 
Pe Bernabeu e tradiţie, istorie, eşti în centrul Madridului, cred că e altceva, e ca şi cum te-ai duce la operă. Wanda e un stadion modern, care creează presiune foarte mare, acustica e foarte bună şi suporterii lui Atletico sunt mult mai violenţi verbal. 

Aştept în seara asta să văd cum te duci la operă, o operă foarte bună, Manchester City şi Real unele dintre cele mai bune echipe din lume, oricare dintre ele pot să joace finala Champions League şi eu sunt convins că vom vedea un fotbal de calitate. 

Atmosfera e mai frumoasă pe Wanda decât pe Bernabeu?

Mai violentă, cu mai multă presiune. Aici, la toate meciurile la care am fost, nu este foarte mare presiune, adică suporterii vin să vadă fotbal adevărat. La Atletico lumea ştie cum este meciul, cum e echipa pregătită, e  echipă scurtă, nu e spectaculoasă, dar foarte eficientă. 

Unde a fost atmosfera cea mai frumoasă, unde ţi-a plăcut cel mai mult?
Cel mai mult la Sevilla. Sincer, nu ştiu de ce, m-am îndrăgostit de stadionul de acolo, de public, de suporterii Sevillei care cântă non stop, încurajează foarte civilizat echipa. Cred că CFR-ul va avea un meci foarte greu acolo, la returul cu Sevilla. 

Dar ca antrenor unde ai trăit cea mai frumoasă atmosferă în cupele europene?
În multe, pot să zic pe fostul 23 August, cu Manchester, derby-urile cu Steaua şi în străinătate am avut stadioane, pe Olimpique Marseille, am avut meciuri ca lumea şi cu stadioane pline, pe Manchester, pe Old Trafford cu Dinamo a fost o atmosferă superbă dar din păcate am pierdut. 

Iar ca jucător, unde ai trăit cea mai grea atmosferă?
Pot să spun că atmosferă şi presiune a fost la echipa naţională, în momentul în care am jucat meciurile decisive cu Danemarca, mai ales în Danemarca unde am şi pierdut 3-0, a fost o presiune... Şi în rest la Campionatul Mondial din Italia, pentru că după 20 de ani, când apuci să joci, o echipă naţională românească calificată, după 20 de ani te încarci şi tu. 

Afla mai multe despre: ioan andonechampions leagueioan andone spaniainterviu ioan andonereal madrid manchester city 

viewscnt
Articole similare