Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Interviu emoţionant cu fotbalistul convocat în premieră, în 2020, la naţională. Dezvăluiri din copilăria dificilă a lui Alexandru Albu

EXCLUSIV | Interviu emoţionant cu fotbalistul convocat în premieră, în 2020, la naţională. Dezvăluiri din copilăria dificilă a lui Alexandru Albu

Fotbal intern

Comentarii

A copilărit fără tată, a fost aproape să renunţe la fotbal, dar în 2020 şi-a îndeplinit visul carierei. Alexandru Albu, de la UTA Arad, a bifat prima sa convocare la echipa naţională.

"A fost un an foarte bun din toate punctele de vedere. Chiar pot să spun că l-am început bine pentru că am prins un transfer la Clinceni şi acest lucru m-a ajutat foarte mult pentru că le datorez mult celor de acolo. De altfel, şi celor de la UTA le datorez multe, pentru că de la acest club am reuşit să prind naţionala şi a fost un an foarte bun. 

Pot spune că e cel mai bun an, mi-a ieşit tot ce mi-am propus şi am ajuns şi la naţională. Ştiam că o să vină acest moment, dar nu mă aşteptam să fie atât de curând. Nu ştiam cum să mă bucur, n-am ştiut cum să reacţionez, a fost o bucurie de nedescris. Am primit un mesaj, apoi au început să mă sune prietenii. Nu i-am crezut, am crezut că e o glumă că vor să facă o glumă să râdem, apoi m-a sunat domnul Rădoi şi mi-a spus că nu e o glumă, am rămas fără cuvinte, nu ştiam ce să mai spun. 

Sunt foarte mândru pentru că n-am avut o copilărie foarte bună, n-am avut posibilitaţi financiare mari şi mă bucur că pot să-i ajut, la rândul meu, atât pe copilul meu, cât şi pe soţie. Când eram copil, îmi doream o jucărie şi nu puteam să mi-o permit şi era foarte greu. 

Mama ne făcea prăjituri şi ne certa că nu avem voie să le mâncăm înainte să vină musafirii şi noi mâncam toată tava. Noi am crescut fără tată, tata a decedat când noi eram foarte mici, eu aveam 3 ani, fratele avea 8 ani atunci. Mama ne-a fost şi mamă, şi tată, ne a crescut foarte bine, cu greutăţi.

Cel mai greu moment a fost când am vrut să renunţ la fotbal pentru că nu primeam nicio şansă şi îmi doream foarte mult să joc. Tot ceream să primesc şi eu un meci, o şansă să pot să demonstrez că am valoare sau nu am. Am vrut să renunţ, dar soţia a fost alături de mine, mi-a spus să stau liniştit că totul se va rezolva. Apoi am aflat că vom avea un copil şi acel lucru m-a făcut să cred mult mai mult că trebuie să muncesc.

Eram la Chiajna, am fost împrumutat jumătate de an la o echipă din Liga a III-a, unde nu primeam salariul, ne dădeau cei de acolo în mână, m-am întors la Chiajna şi tot aşteptam o şansă. Toţi antrenorii îmi spuneau că sunt foarte bun şi că sigur voi juca şi rămâneam cu aceste cuvinte. Până la urmă, mi-am primit şansa, a venit domnul Săndoi, îi mulţumesc din suflet că a avut încredere în mine, a venit la mine şi mi-a zis că sigur voi juca în meciul următor, n-am crezut în primă fază. Dar am jucat chiar cu FCSB şi de atunci n-am mai fost scos din teren" , a spus Alexandru Albu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: albu 

viewscnt
Articole similare