Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV INTERVIU Horaţiu Moldovan este de neînvins în poarta Rapidului. Fără gol primit după 6 etape: ”Nu mă aşteptam la aşa ceva!”

EXCLUSIV INTERVIU Horaţiu Moldovan este de neînvins în poarta Rapidului. Fără gol primit după 6 etape: ”Nu mă aşteptam la aşa ceva!”

Superliga

Comentarii

Rapidul merge ceas în Liga I. Giuleştenii au cinci victorii şi o remiză.

EXCLUSIV INTERVIU Horaţiu Moldovan a securizat poarta Rapidului. Fără gol primit după 6 etape: ”Nu mă aşteptam la aşa ceva!”

Horaţiu Moldovan a păstrat poarta intactă, iar Rapidul este singura echipă fără gol primit în Liga I după şase etape.

Tânărul portar a recunoscut că nu se aştepta la un asemenea debut în tricoul Rapidului şi că trăieşte cele mai frumoase momente din cariera sa.

Moldovan a povestit, în exclusivitate pentru Telekom Sport, care este secretul său şi atmosfera din vestiarul Rapidului.

De asemenea, portarul a avut doar cuvinte de laudă la adresa antrenorului său, Mihai Iosif. 

- Fără gol primit în 6 etape de Liga I! Te-aş întreba direct - secretul?

- Cred că secretul este grupul frumos şi foarte puternic din care fac parte şi antrenorul cu portarii - Mihai Nadăban.

- Eşti tânăr şi fără prea multă experienţă. Cum îţi controlezi emoţiile?

- Într-adevăr sunt cel mai tânăr jucător din linia de fund, dar când joci în faţa ta cu asemenea jucători nu cred că mai poţi avea emoţii. Îmi dau foarte multă încredere!

- Ce îţi zic veteranii din echipă? Te încurajează in vreun fel?

- Ne încurajăm unii pe alţii în toate momentele şi în cele bune şi în cele rele. Sunt băieţi de caracter şi mă susţin atât în teren, cât şi în afara lui.

- Te aşteptai sincer să joci aşa bine la Rapid?

- Sincer.. nu mă aşteptam să am un început atât de bun în Liga I cu Rapidul, dar am ştiut că la un moment dat va venii şi momentul meu în care voi putea demonstra ce pot şi la o echipă mare.

- Cum este atmosfera în vestiar după o victorie?

- Este o atmosferă încredibilă, avem un grup foarte unit şi se vede asta în teren şi după în vestiar când ne bucurăm cu toţii indiferent de câte minute a jucat fiecare.

- Cine a fost până acum cel mai dificil adversar?

- Cred că Botoşani ne-a pus cele mai multe probleme..

- Următorul scenariu, Rapidul ia titlu, ce ar însemna, sincer, pentru tine?

-  Ar fi ceva incredibil pentru mine personal, ar fi ceva extraordinar să câştig campionatul la 23 de ani şi mai ales cu Rapidul, care după cum ştie toată lumea are cea mai frumoasă galerie din ţară.

- Cum e Mihai Iosif ca antrenor?

- E un antrenor foarte bun, deşi mulţi nu avea încredere în el.. El a luat echipa de pe locul 11 din Liga 2 şi a adus-o pe locul 2 în Liga I fără să primească gol, nu cred că mai are nevoie de nici o prezentare.. Rezultatele vorbesc de la sine în cazul lui!

În cariera sa de până acum, Moldovan a mai jucat pentru formaţiile CFR Cluj, FC Hermannstadt, Viitorul Pandurii Târgu Jiu, Ripensia Timişoara şi Sepsi OSK Sf. Gheorghe, iar din vara anului trecut a evoluat în 4 meciuri pentru UTA Arad.

  • 200.000 de euro este cota portarului de la Rapid, Horaţiu Moldovan, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com

A ajuns portar din intâmplare, iar acum îmbracă tricoul Rapidului! Horaţiu Moldovan, nerăbdător să joace alături de Săpunaru & Grigore: „Am de învăţat multe de la ei”

Afla mai multe despre: rapidhoratiu moldovan 

viewscnt
Articole similare