Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Ioan Andone a prefaţat de pe Sanchez Pizjuan partida Sevilla - CFR. Analiza tactică a meciului + pronosticul fostului tehnician al clujenilor

EXCLUSIV Ioan Andone a prefaţat de pe Sanchez Pizjuan partida Sevilla - CFR. Analiza tactică a meciului + pronosticul fostului tehnician al clujenilor

CFR Cluj

Comentarii

În direct de pe Ramon Sanchez Pizjuan, Alexandru Săbău i-a avut alături înainte de startul meciului CFR Cluj - FC Sevilla, pe Ioan Andone şi Marius Bilaşco.

De două ori campion al României cu CFR Cluj, Ioan Andone a vorbit despre şansele formaţiei ardelene în deplasarea de la Sevilla cu echipa lui Julen Lopetegui: ”CFR nu are nimic de pierdut înainte de acest meci. Dacă vor înţelege şi vor căuta să se organizeze cât mai bine, eu cred că gol vor marca. E posibil să-i surprindă pe contraatac. CFR are experienţă mare de tot. Camora e ca şi un român, păcat că nu a jucat şi pentru echipa naţională a României, pentru că aveam nevoie de un astfel de jucător. Aceşti jucători experimentaţi, am încredere că vor da tonul în meciul din această seară” i-a mărturisit Andone lui Alexandru Săbău.

Fostul tehnician al CFR-ului a făcut o analiză tactică excepţională înainte de meci şi a subliniat ce trebuie să facă gruparea antrenată de Dan Petrescu pentru a putea obţine biletele de calificaer în optimile de finală ale competiţiei: ”Atmosfera aici este extraordinară. Poate una dintre cele mai frumoase din Spania. În privinţa jocului şi a sistemului aş spune că el se modifică. Forţează foarte mult benzile, de aceea spun că CFR trebuie să aibă distanţe foarte scurte între compartimente, să nu le lase spaţii. Pe faza ofensivă, CFR trebuie să profite de urcările fundaşilor laterali şi să atace în careu cu Omrani şi Traore, care au şi talie, mai ales că fundaşii lor centrali nu sunt extraordinari. Dacă vor duce bine mingea pe contre şi vor căuta să finalizeze eu spun că vor avea şanse” a spus Andone.

Fostul mare internaţional român, actualmente manager general la FC Voluntari a oferit pentru Telekom Sport şi un pronostic: ”Pentru o echipă care are calitatea Sevillei, un astfel de teren este un avantaj, dar poate fi şi pentru noi, mai ales pe faza de contraatac. Ne dorim o calificare până la urmă. Măcar să se termine după 90 de minute la fel ca la Cluj” a încheiat Andone. 

Afla mai multe despre: ioan andonecfr cluj 

viewscnt
Articole similare