Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ioan Andone după victoria cu Lituania: "Ne-au cam chinuit". A sesizat greşelile făcute de "tricolorii" lui Contra şi oferă soluţii

EXCLUSIV | Ioan Andone după victoria cu Lituania: "Ne-au cam chinuit". A sesizat greşelile făcute de "tricolorii" lui Contra şi oferă soluţii

Echipa națională

Comentarii

România a câştigat, joi seară, cu 2-1 meciul cu Lituania din Liga Naţiunilor. Golul "tricolorilor" a fost înscris în al patrulea minut de prelungire de Maxim. Şi Ioan Andone este de părere că a fost o victorie chinuită şi a punctat greşelile făcute.

"Am întâlnit o echipă bună, n-au avut multe victorii în meciurile internaţionale, dar ne-au cam chinuit. La 1-0 cred că am greşit că nu am menţinut posesia, n-am căutat să îi plimbăm, să înscriem golul al doilea, ne-am grăbit prea mult şi cred că am jucat prea perpendicular. N-am dus mingea la margini, n-am făcut o partidă foarte bună, dar cele trei puncte sunt valoroase", a declarat Andone în exclusivitate pentru Telekom Sport. 

Manager-ul general de la FC Voluntari este de părere că "tricolorii" trebuie să arate atitudine pentru a se impune în meciul cu Serbia. În plus, a oferit soluţii pentru echipa din următorul meci, cel cu Serbia, pentru că Anton şi Chipciu sunt suspendaţi. 

"Băluţă ar fi o soluţie pentru că este un tip inteligent, foarte tânăr, fără experienţă, dar în zona aia dacă ştii să închizi foarte bine zona şi poate să-ţi ajute echipa. Cred că poţi să mergi pe mână unui jucător tânăr. Keşeru nu a făcut o partidă foarte bună, dar a dat pasa de gol la Maxim, dar Ţucudean e un jucător în formă şi eu aş merge pe mâna lui". 

Afla mai multe despre: ioan andonecosmin contraechipa nationalaliga natiunilor 

viewscnt
Articole similare